EĞİTİM-BİR-SEN BAŞKANI ÇİĞDEM SENDİKA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2020-07-21 / Kategori : Eğitim

EĞİTİM-BİR-SEN  BAŞKANI ÇİĞDEM SENDİKA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

  Eğitim-Bir-Sen Iğdır Şube Başkanı Erkan Çiğdem, Sendika üyeleri ve okul idarecileri ve İşyeri temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.
            Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Erkan Çiğdem, 2019 Yılının Türkiye Şampiyonu (Personel Sayısına Oranla en çok üyesi olan il olarak)  EĞİTİM-BİR-SEN Iğdır Şubesi, 2020 yılında Merkezde ve 3 ilçede büyük fark yaratarak yine zirveye büyük bir farkla zirvedeki yerini koruyarak Yetkili Sendika olmayı devam ettirdi. Merkez, Aralık, Karakoyunlu ve Tuzluca’da yetkinin tekrardan bizlere emanet edilmesinde emeği olan Teşkilatımızın liderlerine, Ağabeylerine gönül erlerimize, İşyeri temsilcilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi. 

           Çiğdem, 2019- 2020 yılı içerisinde yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi vererek yapılan etkinlikleri slayt eşliği ile sunum yaptı.
            Başkan Çiğdem, Eğitim-Bir-Sen olarak, aldıkları sayısal başarıyı şöyle ifade etti.  ‘’Aralık İlçemizde 380 Personelin 263’ü EBS’li, 55’i Diğer 3 sendikanın , Karakoyunlu İlçemizde 230 Personelin 148’iEBS’li, 22’si Diğer sendikaların, Tuzluca İlçemizde 441 Personelin 227’si EBS’li, 93 üyenin ise diğer sendikalara Iğdır Merkezde ise 2597 personelin 1535’i EBS üyesi iken 461 ‘i ise diğer 5 sendikaya aittir . dedi. Üç İlçe başkanıma, yönetim kurullarına ve işyeri temsilcilerine teşekkür ederiz. Hedefimiz 2020 yılında da Eğitim-Bir-Sen olarak en fazla üyeye sahip olarak Türkiye birincisi olmaktır.”dedi.
                 Program konuşmaların ardından plaket taktimi ile son buldu.

Foto Galeri
EĞİTİM-BİR-SEN  BAŞKANI ÇİĞDEM SENDİKA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ EĞİTİM-BİR-SEN  BAŞKANI ÇİĞDEM SENDİKA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ EĞİTİM-BİR-SEN  BAŞKANI ÇİĞDEM SENDİKA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ EĞİTİM-BİR-SEN  BAŞKANI ÇİĞDEM SENDİKA ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası