Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Kurban Bayramı öncesi Protokol ve valilik personeli ile bayramlaştı.

Tarih : 2020-07-30 / Kategori : Genel Haber

Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Kurban Bayramı öncesi Protokol ve valilik personeli ile bayramlaştı.

          Iğdır Belediyesi Bahçesinde Gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, vali yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlar da birbiriyle bayramlaştı.

 

   Bayramların, sevgi, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekilde yaşandığı günler olduğunu ifade eden Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Protokol ve valilik çalışanlarının, sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

            Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Bayramlaşmada sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda da uyarılarda bulundu.

Foto Galeri
Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Kurban Bayramı öncesi Protokol ve valilik personeli ile bayramlaştı. Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Kurban Bayramı öncesi Protokol ve valilik personeli ile bayramlaştı. Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Kurban Bayramı öncesi Protokol ve valilik personeli ile bayramlaştı. Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Kurban Bayramı öncesi Protokol ve valilik personeli ile bayramlaştı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.