ZOR VE BOZYEL’DEN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2020-08-07 / Kategori : Genel Haber

ZOR VE BOZYEL’DEN NEZAKET ZİYARETİ

Iğdır’ın yetiştirdiği genç hukukçularımızdan Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Özgür İnan ZOR ile Merhum Avukat İbrahim Bozyel’in Avukat oğlu, Yıldırım Bayazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Akademisyen Av. Atacan Bozyel, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Bayram ziyaretlerini geçirmek üzere Iğdır’a gelen ve eş dost ziyaretleri gerçekleştiren Daire Başkanı Özgür İnan Zor ve Akademisyen Av. Atacan Bozyel, Cabbar Şıktaş ile bir süre sohbet ettiler.

Görevleri gereği Ankara’da ikamet eden değerli bürokratlarımız Iğdırlılar olarak Ankara’da bir araya gelmiş ve kurdukları “Iğdır Vakfı” ile öğrencilere burs vermektedirler.

Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Özgür İnan Zor ziyarette yaptığı açıklamada: “Ankara’da görev yapan bürokrat ve iş insanı arkadaşlarımızla bir araya gelerek bir vakıf kurduk, kurduğumuz Iğdır Vakfı tamamıyla öğrencilerimizin eğitimine yönelik bir vakıftır. İmkanı kısıtlı olan öğrencilerimizin eğitimlerini başarılı bir şekilde sonuçlandırmaları için kendi aramızda elde ettiğimiz katkılarla yürütülmektedir. Sağ olsunlar hemşerilerimizin desteği ile birçok öğrencimize burs imkanı sağlamaktayız. İnşallah bunu devam ettireceğiz” dedi.

Akademisyen ve aynı zamanda Iğdır Vakfı Genel Sekreteri Av. Atacan Bozyel’de yaptığı açıklamada: “Vakıf fikri başkanımız Özgür İnan Zor’dan çıktı. Hepimiz el birliği ile katkı sunarak Vakfımızı kurduk. Güven duyulduğunu hissetmek güzel bir duygu. Öğrencilerimizin 12 ay boyunca harçlıksız kalmaması da tarif edilemez bir duygu. Merhum Babamın köşe yazası yazdığı, bütünleştiği Yeşil Iğdır Gazetesi ziyaret etmek, sizlerle hasbihal etmek keyif vericidir.” Dedi.

Değerli Daire Başkanı Özgür İnan Zor ve Hukukçu, Akademisyen Atacan Bozyel’e  nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası