İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’dan Bir Makale yayınladı

Tarih : 2020-09-05 / Kategori : Siyaset

İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’dan Bir Makale yayınladı

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz yazdığı makalede önemli konulara değinerek şöyle dedi: 

 

“Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Doğu Akdeniz meselesinde Yunanistan bu cüreti nereden buluyor, denize döküldüğünü unuttu mu? Unutmadı, lakin huylu huyundan vazgeçmez maşa olmak onlar için bir alışkanlık. Milletimiz milli mücadele döneminde nasıl ki bir destan yazdıysa şimdi de hakkı olanı almak için yek vücut olmasını bilir!

Tüm dünya tarafından sömürgeci olarak bilinen Fransa ise tükendi ve artık eski gücünden uzak çünkü devran döndü sömüremiyor, tekrar sömürerek güç ve söz sahibi olmanın peşinde. Çok yakında haddini öğrenecek ve yerine oturacaktır.

Bu süreçte Amerika, Rusya, Almanya, İsrail ve İngiltere gibi ülkeler biz büyük abiyiz havasında etliye sütlüye doğrudan karışmıyor kapı arkasından çalışmalarını sürdürüyorlar. Kesinlikle güvenilir değiller ve hükümetimiz en ciddi şekilde bunun farkında...

Tüm bu yaşananların hiç biri olmayabilirdi. Eski Türkiye olsaydı hiç bir şeye karışmaz, bağımsızlığımızın bir gereği olarak kendi haklarımızı gözetmek yerine ne deseler ona uyardık. İçeride birliğimizi korumaktansa milletimizi her türlü ayrılığa açık hale getirir, ülkemiz tamamen rahata alışık ve üretime kapalı hale getirilirdi. Herşey bir piyon gibi olamamızı isteyenlerin dilediği gibi olur ve tüm bu yaşananların hiçbiri olmazdı. Zaten bizde bağımsız olduğumuzu sanarak tam bağımsız olmadan yaşar giderdik.

Atadan dededen genlerimize işleyen bir yaşam felsefemiz var, biz duramayız, biz hakkımızı kimseye yediremeyiz, biz mazlumları ezenlere alkış tutup sessiz kalamayız. Birbirimizle uğraşmayı bırakalım, düşman hemen yanıbaşımızda ülkemizi kuşatıyor ve tüm kötü emelleriyle parsel parsel paylaşıyorken, yapmamız gereken tek şey Türk, Kürt, Alevi, Sünni demeden BİR olmak, çok çalışarak namerde muhtaç olmadan, BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE hayalimizi gerçek kılmak. Sonra mı !!! bize yalnız Rabbimiz yeter. Milletimiz elbette ki gereğini yapacaktır.
Hepimizin bildiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözünü asla unutmayalım "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."

ZAMAN Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek olma ZAMANI. Asırlardır mücadele ettiğimiz ve büyük bedeller ödettiğimiz tüm dış odaklara karşı Birliğimizi, Beraberliğimizi gösterme ZAMANI.. 
Bizler yek vücut olalım ki onlar akıllarından geçirdiklerine cüret edemesin.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.