ÜNİVERSİTELİLER, SEMRA & ENVER YÜCEL ÖDÜLÜNÜ TASARLIYOR

Tarih : 2020-09-11 / Kategori : Eğitim

ÜNİVERSİTELİLER,  SEMRA & ENVER YÜCEL ÖDÜLÜNÜ TASARLIYOR

SEY Vakfı üniversite öğrencileri arasında bir tasarım yarışması başlattı. Semra & Enver Yücel ödülü için öğrencilerimizin tasarımları ve jürilerimizin seçmiş olacağı ilk 3 tasarımın ödüllendirileceği yarışmanın son başvurusu 31 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek.
 

Semra & Enver Yücel vakfı, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamakla birlikte; topluma değer katan bireyler, iyi örneklerin çoğalması için ödüllendirilecek. 
İlk 3 Tasarıma Ödül Verilecek
Bölüm ayrımı yapılmadan, Türkiye ve KKTC’de öğrenim gören üniversiteli öğrencilerimizin başvuru yapabileceği tasarım yarışmasında derece almış ilk 3 öğrenciye ödül verilecektir. 
Farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve endüstri tasarımcılarının değerlendirmesiyle birinci olan öğrencimize Mentora College Washington DC’de Dil Okulu; ikinici olan öğrencimize Berlin International’da Yaz Okulu; üçüncü olan öğrencimize Bahçeşehir Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimi.
Katılımın Tek Şartı
 Katılımın tek şartı, üniversite öğrencisi olmaktır. 
 Vakıf Başkan Vekili Begüm Yücel ÇABAKÇOR ‘’ bu tasarım yarışmasına katılmanın tek şartı var, o da üniversite öğrencisi olmak. Her üniversiteden, her bölümden öğrenci yarışmaya başvuru yapabilir. Biz bu tasarım yarışması için bir konsept belirlemedik. Çünkü ödülü tek bir alanda değil, hangi alanda olursa olsun, topluma, ülkemize, hatta dünyaya eylemleriyle, yaptıklarıyla, sözleriyle katkıda bulunan, fark yaratan değer katan insanlara vereceğiz,’’ dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.