Rektör Alma TÜBİTAK Proje Kurulu İle Birlikte Iğdır Bahçeşehir Kolejinde İncelemelerde Bulundu

Tarih : 2020-09-11 / Kategori : Eğitim

Rektör Alma TÜBİTAK Proje Kurulu İle Birlikte  Iğdır Bahçeşehir Kolejinde İncelemelerde Bulundu

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Üniversitemizde, TÜBİTAK 2237B Proje Eğitimlerini Destekleme Programı kapsamında Mühendislik Teknolojileri ve Temel Bilimler alanlarında 6-8 Eylül tarihleri arasında proje hazırlama eğitimine katılan proje kurulu ile birlikte Bahçeşehir Koleji Iğdır Kampüsünü ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
 

Kurucu Tahir Talay, Erol Turak ve Kampüs Müdürümüz Cevdet Karakoç, Rektör Alma ve Iğdır Üniversitesi’ne seminer için gelen proje kuruluna teşekkürlerini dile getirerek, Üniversite ve Bahçeşehir Kolejinin arasında işbirliğine hazır olduklarını dile getirerek yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdiler.
Rektör Alma da Bahçeşehir Koleji kurucuları Tahir Talay, Erol Turak ve okul yöneticilerinin kendilerine gösterdiği misafirperverlikten ötürü çok memnun olduğunu ifade etti ve Iğdır Üniversitesi olarak tüm MEB bakanlığının bünyesinde bulunan okullara her türlü destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Ziyaret, incelemelerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası