MİLLİ EĞİTİMDEN HAYIRSEVER İŞ ADAMI İSHAK YAYCILI’YA ZİYARET

Tarih : 2020-09-11 / Kategori : Eğitim

MİLLİ EĞİTİMDEN HAYIRSEVER İŞ ADAMI İSHAK YAYCILI’YA ZİYARET

        Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen,Bilim Sanat Merkezi Müdürü Selahattin Pamuk,öğretmen ve öğrenciler hayırsever iş adamı İshak Yaycılı’yı ziyaret ederek yaptıracağı okul için teşekkür etti.

           Ziyarette konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “İlimizin ihtiyacı olan Bilim Sanat Merkezi okulunu yaptırmanız bizleri mutlu etmiştir. Geleceğimizn Aziz Sancarları bu merkezde yetişmiş olacaktir. Ülkemizin geleceği için eğitime büyük önem vermeliyiz. BİLSEM  özel yetenekli öğrencileri kabiliyetlerini ortaya koyduğu el ve zeka becerisini geliştirdikleri yerdir.Tekrar okul için teşekkür ederim.”dedi.

         Hayırsever iş adamı İshak Yaycılı’da,”Doğup büyüdüğüm Iğdır’a okul yaptıracağım için çok mutluyum. Eğitim önemli çocuklar okumalı meslek sahibi olmalı meslek iş sahibi olan kaçakçı olmaz. Topluma faydalı bir birey olur.İnşallah geleceğin bilim adamları bu okullardan çıkar. Bugün  memleketimizin  temel ihtiyacı eğitimin kalitesinin artırılması dır.İnsana ve eğitime yapılan yatırım ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Ülkemizde ve bölgemizde kaliteli eğitim olanaklarının yolu kaliteli fiziki ortamlardan geçmektedir. Biz bu nedenle ihtiyacı görerek ilimize Özel Yetenekli Öğrencilerin eğitim gördüğü, Bilim ve Sanat Merkezi binasının tarafımızca yapılmasına karar verdik. Böylece  özel yetenekli öğrencilerin sahip olduğu potansiyellerini değerlendireceği, devletimize ve milletimize faydalı olabilecekleri fiziki ortamı yaratmış olacağız.”şeklinde konuştu.

         BİLSEM Müdürü Selahattin Pamuk’da ”Hayır sever iyi yahut iyilik manasına gelir hayır kelimesi ayrıca;akıl, mal,adalet, fazilet ve faydalı vb. gibi manalara da gelmektedir. İşte bu faziletleri kendisine şiar edinmiş İlimizin güzide iş adamlarından İshak Yaycılı ve eşi Azer Yaycılı ilimizde eğitime sürekli destek olmuşlardır. Bu yardımları bir adım daha ileri götürerek ilimize Bilim ve Sanat Merkezi binasını kazandırmaları takdire şayandır.”dedi.        

 Öğrenciler,hayırsever iş adamı İshak Yaycılı’ya  BİLSEM’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Foto Galeri
MİLLİ EĞİTİMDEN HAYIRSEVER İŞ ADAMI İSHAK YAYCILI’YA ZİYARET MİLLİ EĞİTİMDEN HAYIRSEVER İŞ ADAMI İSHAK YAYCILI’YA ZİYARET MİLLİ EĞİTİMDEN HAYIRSEVER İŞ ADAMI İSHAK YAYCILI’YA ZİYARET

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.