Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Müstecep Kavrut Kendi Kliniğini Açtı

Tarih : 2020-09-12 / Kategori : Sağlık

Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Müstecep Kavrut Kendi Kliniğini Açtı

          Iğdır’ın yetiştirdiği değerli Uzman Doktorlarımızdan Müstecep Kavrut, 6 yıldır çalıştığı Bahçeci Tüp Bebek merkezinden ayrılarak kendi kliniğini kurdu.
          Eşi Sultan Kavrut ile birlikte Iğdır’da uzun süre hizmet veren ve tayininin İstanbul’a çıkması ile birlikte özelde çalışmaya başlayan Dr. Müstecep Kavrut, 6 yıldır çalışmakta olduğum Bahçeci Tüp Bebek Merkezinden ayrılarak kendi kliniğini açtı.

       Fulya Academy Kadın Doğum ve Tüp Bebek Kliniği ismiyle, Fulya Mah, Yeşilçimen Sk. No.12 Şişli İstanbul’da hizmet vermeye başlayan Dr. Müstecep Kavrut, İlk ve orta öğrenimini Iğdır ve Kütahya’da tamamladı. Tıp öğrenimini 1985–1992 yılları arasında Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını 1992–1996 yılları arasında Zeynep Kamil Kadın Hastalıkları ve Çocuk Eğitim Hastanesi'nde yapmıştır. 1997–1998 yıllarında vatani görevini İstanbul Gümüşsuyu Asker Hastanesinde tamamladıktan sonra bir süre Iğdır’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yaptı. 2007-2014 yılları arasında İstanbul Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nde görev yapmıştır. 2014 – 2015 yılları arasında itibaren İstanbul Liv Hospital Tüp Bebek Merkezinde görev yapmıştır.  2015-2020  yılları arasında  Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde görev yapmıştır. Ağustos 2020 tarihinden itibaren kendi ofisinde hizmet vermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
        Iğdırlı hemşerimiz, kıymetli doktorumuz Müstecep Kavrut’a yeni kliniğinin hayırlı olmasını temenni ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası