AYAZ İYİLEŞTİ

Tarih : 2020-09-15 / Kategori : Siyaset

AYAZ İYİLEŞTİ

Yaklaşık bir aydır yakalandığı Covid-19 pandemisiyle mücadele eden evinde karantinada bulunan Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, bugün itibariyle iyileştiğini Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş’a telefnla belirtti.  
 
Bir süre ayakta ve uzun bir sürede evinde karantinada bulunan Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, amansız hastalığın pençesinden kurtularak iyileştiğini belirtti ve yarın görevinin başında olacağını söyledi.
 

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, hastalıkla ilgili yaşadığı süreci anlatırken şöyle dedi: “Hiç kimse bu hastalık bana bulaşmaz demesin. Evet bazı kimselerde hastalık çok hafif seyredebilir. Ama çoğunlukla inanılmaz ağrılar, halsizlikler, nefes darlığı yaratmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Sağlık Bakanlığımız ve tüm yetkililer sürekli uyarı yapmakta, MASKE, MESAFE ve HİJYEN’e dikkat çekmektedirler. Lütfen bu kurallara uyalım. Pandeminin sonlandırılmasının tek yolu budur. Covid-19 testimizin pozitif çıkması ve evde izole olma zorunluluğu yaşadık ama partimiz yine her zamanki gibi çalışmalarını devam ettirmiştir. Ufak aksaklıklar olsa da, genel olarak ilimizin tüm sorunları ilgili yürütme kurulu başkanlarımız tarafından takip edilmektedir. Allah nasip ederse yarından itibaren yine sosyal  mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyarak halkımızın hizmetine döneceğiz. Bu süre zarfında zaman zaman ağrılarım artığı için telefonla dahi konuşamaz durumda oluyordum. Ulaşamayan herkesin hoşgörüsüne sığınıyorum. İçinde bulunduğumuz süreç gerçekten sıkıntılı bir süreç, birbirimize destek olmamız gerekiyor. Ak Parti olarak gece gündüz demeden halkımızın her türlü sorunuyla ilgilenmekte, ülkemizin ve özelde de ilimizin kalkınması için çalışmaktayız. Şu anda şantiyeler kurulmakta, bugün yarın şehrin birçok bölgesinde yatırımlar başlayacaktır. Şehrimizin en önemli sorunlarından birisi olan Su ve Kanalizasyon sorunu Sayın Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Hüseyin Engin Sarıibrahim’in üstün gayretleri ile çözüme kavuşmaya başlamıştır. Kanalizasyon ve su şebekesi için yol ve kaldırımlar tahrip olacağı için yeniden yapılacak ve Iğdır o anlamda bir batı şehri olacak şekilde mimarileştirilecektir. Parklar, bahçeler için tüm projeler hazırlanmış ve bazıları içinde su ve kanalizasyon hattının çekilmesi beklenmektedir. Ak Parti hükümeti ve Sayın Cumhurbaşkanımız halkımıza tepeden bakan, halkı umursamayan, sorunlarını çıkmaza sokan hiçbir yöneticiye sıcak bakmamaktadır. Bu doğrultuda bizlerde gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürecek, 2023 hedefimizi şahlandırarak yolumuza devam edeceğiz. Bu yolda elbette muhaliflerimiz yolumuza taş koymak isteyeceklerdir. Ama biz daha çok kenetlenecek, daha çok halkımızın hizmetinde olacak ve daha çok şehrimizin kalkınması için çaba sarf edeceğiz.” Dedi.

Covid-19 hastalığına yakalanan ve iyileşen Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz; “Pozitif çıkan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Allah tüm hastalarımızı bir an önce sağlığına kavuştursun. Bu salgın ülkemizi ve dünyamızı bir an önce terk etsin. Tekrarlıyorum, lütfen hepimiz kurallara uyalım.” Dedi.

Ali Kemal Başkana geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, tüm hastalarımıza şifa diliyoruz. 

Facebook Beğenenler

  1. İsmet KILIÇ 2020-09-15 15:51:20

    Sayın Başkanımızın iyileşip ailesine ve halkın arasına katılmasına çok sevindim.Genç ve dinamik başkanımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.