TUZLUCA BELEDİYESİNDEN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ

Tarih : 2020-09-16 / Kategori : Genel Haber

TUZLUCA BELEDİYESİNDEN  TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ

Tuzluca Belediyesi Personel Ltd.Şti. ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
1 yıllık olarak yapılan toplu iş sözleşmesinde Belediye-iş Sendikası ile Tuzluca Belediyesi arasında enflasyon üstünde zam yapılarak sözleşme imzalandı.

Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan ile Belediye-İş Sendikası Başkanı Himmet Bozan tarafından imzalanan toplu-iş sözleşmesi, her iki tarafı da memnun etti.
Tuzluca Belediye Başkanı  Ahmet Sait Sadrettin Türkan yaptığı açıklamada, Tuzluca Belediye Başkanlığına bağlı Personel Ltd.Şti. olarak, zor şartlarımıza rağmen çalışan işçilerimize öncelik verip, açıklanan enflasyon rakamlarının üzerinde, yıllık toplamda % 25 zam verdik. Belediye iş sendikası ile 2021 yılı zam sözleşmemizi yaptık. Allah hayırlı uğurlu etsin, dedi.
Kars, Iğdır, Ardahan, Erzurum, Erzincan Belediye-İş Sendikası şube Başkanı Himmet Bozan ise, üyelerimiz adına Sayın Tuzluca Belediye başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan’a ve Şirket Müdürü Mirze Urkun’a teşekkür ediyoruz, gerçekten kendileri emekçi dostu, bizlerin dertlerini çok iyi anlıyor, bu zam oranı ile Tuzluca’daki işçilerimize enflasyon üstü zam aldık. İşçilerimiz bu toplu iş sözleşmesinden memnun olduklarını da beyan ettiler dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası