ISLAH EDİLEN MERA ALANI İL MÜDÜRÜ TARAFINDAN İNCELENDİ

Tarih : 2020-09-19 / Kategori : Genel Haber

ISLAH EDİLEN MERA  ALANI İL MÜDÜRÜ  TARAFINDAN İNCELENDİ

İlimizde Islah amaçlı olarak 2012 yılında çok yıllık olarak kiralanan Karakoyunlu İlçesi sınırları içerisinde yer alan mera alanındaki çalışmalar ve meradaki son durum İl Müdürü Özkan YOLCU tarafından incelendi.
 

Mera kiralamasını yapan Şıktaş Hayvancılığın sahibi Sabri ŞIKTAŞ’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü  Özkan YOLCU; “Bu alanın ilk halini ve şimdiki durumunu bilmeyenler burada ne kadar emek ve işgücü harcandığını tahmin edemezler. Tamamen taşlık ve verimi yok denecek durumda olan, Ülkemizin en az yağmur alan bölgesinde ve sulama suyunun olmadığı bu alanı kiralayarak bugünkü ekilebilir ve verimli hale getirebilmiş olmak milli ekonomimize büyük bir katkı demektir. Bu zor şartlarda bunu başarabildiği için üreticimize teşekkür ediyorum” dedi.
İşletmecimiz Sabri ŞIKTAŞ’ta; Tamamen öz kaynaklarımızla bu çalışmaları yaptık. Bütün ekonomik zorluklara rağmen vermiş olduğumuz emeği arkamızda bırakamadık ve devam ettirmekteyiz. Güneş enerjisi sistemini kurarak en azından elektrik masrafını azaltmayı düşünüyoruz. Desteklerinizle inşallah bu sistemi kurmayı başaracağız” dedi.

Foto Galeri
ISLAH EDİLEN MERA  ALANI İL MÜDÜRÜ  TARAFINDAN İNCELENDİ ISLAH EDİLEN MERA  ALANI İL MÜDÜRÜ  TARAFINDAN İNCELENDİ ISLAH EDİLEN MERA  ALANI İL MÜDÜRÜ  TARAFINDAN İNCELENDİ ISLAH EDİLEN MERA  ALANI İL MÜDÜRÜ  TARAFINDAN İNCELENDİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.