‘Seramiğim Ağrı Dağı’nda’ Konulu Sergi Düzenlendi

Tarih : 2020-09-24 / Kategori : Eğitim

‘Seramiğim Ağrı Dağı’nda’ Konulu Sergi Düzenlendi

Iğdır Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Cam ve Çinicilik Programı Öğr. Gör.  Elçin Telli rehberliğinde ‘Seramiğim Ağrı Dağı’nda’ konulu sergi düzenlendi.
         

  Sergiye Üniversite  Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Öcal, akademisyenler ve idari personel katıldı.
         Öğr. Gör. Elçin Telli sergi ile ilgili yaptığı açıklamada, yapılan çalışmanın geçmişi ve bugünü hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. 
Öğr. Gör. Telli, “denemeler, araştırmalar ve üretimler yaklaşık olarak iki yıl sürdü. 2019 mayıs ayında çalışmalarını tamamlandı. Ancak tüm Dünya’yı etkisi altına alan covid-19 virüsü nedeniyle sergiyi ertelemek zorunda kaldık. Serginin ismini koyaken her gün tüm ihtişamı ile ülkenin en yüksek noktası olan Ağrı Dağı'nı görmesi onun ilham kaynağı oldu” şeklinde konuştu. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ise, üniversite olarak her gün akademik ve idari açıdan sürekli büyüme içerisinde olduklarının mesajını vererek, sergide emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdi.

Foto Galeri
‘Seramiğim Ağrı Dağı’nda’ Konulu Sergi Düzenlendi ‘Seramiğim Ağrı Dağı’nda’ Konulu Sergi Düzenlendi ‘Seramiğim Ağrı Dağı’nda’ Konulu Sergi Düzenlendi ‘Seramiğim Ağrı Dağı’nda’ Konulu Sergi Düzenlendi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.