“Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri”

Tarih : 2020-09-24 / Kategori : Spor

“Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri”

              Vali/Belediye Başkan V.   H. Engin Sarıibrahim, her yıl geleneksel olarak 23-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen “Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri” kapsamında Karaağaç Spor Kompleksinde düzenlenen programa katıldı.
 

          Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilerek 81 ilimizde eş zamanlı olarak “Ulusal Herkes İçin Spor Ve Sağlıklı Günleri” sloganıyla paydaş kurum ve kuruluşların işbirliğinde her yaştan ve her kesime hitap eden spor etkinlikleri ve gösterilerinin düzenlediği programda sporcuların gösterilerini tek tek izleyen Vali Sarıibrahim, sporcularımızı tebrik etti.
           İlimizde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde bireyleri ve toplumu ömür boyu sürecek fiziksel aktiviteye teşvik ederek sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, Kafkas Halk Oyunları ekibinin gösterisi, bayrak yarışı startının verilmesi, golf oyunu, basket atışı, ok atışı, branşların gösterileri, halat çekme yarışı ve yüzme yarışı gösterilerinin ardından sporcularla çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Foto Galeri
“Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri” “Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri” “Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri” “Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.