NAHÇİVAN AZERBAYCAN UÇAK SEFERLERİ DURDURULDU

Tarih : 2020-09-29 / Kategori : Gündem

NAHÇİVAN AZERBAYCAN UÇAK SEFERLERİ DURDURULDU

Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırması sonucu çıkan savaş cephe hattında şiddetli bir şekilde devam ederken, Nahçivan Azerbaycan uçak seferleri de tedbir amaçlı durduruldu.

Pandemi sebebiyle kısıtlanan Dilucu gümrük kapası aktif hale getirilmelidir.

Ermenistan’ın savaş kurallarını hiçe sayarak saldırgan tutumunu devam ettirmesi, sivilleri hedef alarak saldırması sebebiyle Nahçivan Azerbaycan uçak seferleri tedbir amaçlı durduruldu.

1992 yılında sivilleri katlederek Karabağ’ı işgal eden Ermeniler, bu süre zarfında ateşkesi ihlal ederek defalarca saldırı gerçekleştirmiş, son olarak ta 3 gün önce yaptığı saldırıya Azerbaycan karşılık vererek geri püskürtmüştür.

Azerbaycan’ın verdiği karşılık ile bozguna uğrayan Ermeniler, savaş kurallarını hiçe sayarak sivillere saldırmaktadır. Nahçivan Azerbaycan uçak seferleri Ermenistan hava sahasını kullandığı için saldırı olma ihtimaline karşı uçak seferleri durduruldu.

Nahçivan Azerbaycan uçak seferleri durdurulduğu için Nahçivan halkının sorun yaşamaması için pandemi sebebiyle kısıtlama yaşanan gümrük kapısının kontrollü bir şekilde açılması, giriş çıkış yapan yolcuların gerekli taramadan geçirildikten sonra karşılıklı gidiş gelişler normalleştirilmelidir.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.