AZERBAYCAN TOPRAKLARINI İŞGALDEN KURTARIYOR

Tarih : 2020-10-02 / Kategori : Kültür & Sanat

AZERBAYCAN TOPRAKLARINI İŞGALDEN KURTARIYOR

Basından ve sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarıyla Ermenistan’ın başlattığı savaş Fransa ve diğer suskun yandaşlarının beklediği gibi olmayınca etrafı suçlamaya, çamur atmaya başladılar.

“Türk f’16 ları gelirse İskender silahını” devreye alırız diye açıklama yapan Ermenistan sanki kendi ülkesinde, topraklarını savunuyormuş gibi bir imaj yaratmaya çalışıyor ve masum rolüne soyunuyor.

Dünyanın gözü önünde ve katliamlar yaparak işgal ettiği Azerbaycan Türklerine ait topraklarda otuz yıldır işgalci konumunda iken,  Avrupa, Amerika, Rusya, Ortadoğu da yaşayan yandaşları ve kendi içindeki katliamcı topluluklar “burası Azerbaycan toprağı, çocukları, kadınları, yaşlıları, hastaları, savaşla alakası olmayanları katletmeyin” dediler mi?

Hem işgalci, hem katliamcı, hem yüzsüz olmak demek ki böyle oluyormuş.

Azerbaycan’ın ordusuz, güçsüz, sıkıntılı anını kollayıp, güçlü ordulardan aldığı destekle, silah gücü ile masum insanları katledip yurtlarından kovduklarında elbette katil ruhlu oldukları için hoşlarına gidiyordu.

Kimi çocuk derisi yüzüyordu, kimi hamile kadının bebesini karnında süngülüyordu, kimi yaşlı zavallıları ormanlarda yakalayıp kurşunluyordu.

Tek suçları Türk olmaktı.

1.5 Milyon civarında Karabağ ve yöresinden göç ettirilen, çadırlarda 30 yıldır yaşayan sefil, perişan insanlardan hangi batılı haberdar oldu, tek satır haber yaptı. İnsan hakları, yardım dernekleri, BM, Unesco, Kızılhaç, sınır tanımayan doktorlar vs hiç ilgilendiler mi?

Ne yiyip, içtiklerinden haberdar olup, yardımda bulundular mı?

Neden katil geçmişi olan, bulunduğu coğrafyada hep katliam yapan, ne yazık ki yaptığı her katliamda da batılılardan ve emsallerinden destek gören, aferin alan  cani Ermeniler bu kadar değer görüyor.

Sürekli maşa olup, sömürgeci batılıların sömürge yollarını açtıkları için mi acaba?

Büyük Ermenistan hayali olan saldırgan, çığırtkan, iftiracı, hak hukuk tanımaz, fırsat bulduğunda başkalarına yaşama hakkı tanımayan Ermeniler, neden kendi işgal ettikleri İrevan toprağında bir tane Azerbaycan Türkü bırakmadılar.

Katliam, sürgün, işkence, zorbalıklarla sürekli üç maymunu oynayan, hem de toprak kazanmaya çalışan Ermenistan beklemediği şamarı yiyince söylentilere göre Avrupa’dan, Rusya’dan, Amerika’dan yeni silahlar almaya başlamıştır.

Terör gruplarını ülkeye getirerek bu çapulculardan medet ummakta, Karabağ’da,  Azerbaycan ordusuna karşı savaşmak üzere muhtemelen para ile kiraladıkları psikopatları sahaya sürmektedir.

Azerbaycan, topraklarını işgal eden, soykırımcı, katiller topluluğu Ermeni ile savaşmaktadır. Bu topraklar Ermenistan’ın değildir. Ermenistan hem suçlu, hem hep güçlü, şımarık olmuştur.

Ermenistan toprağında savaş olur ise, batıdaki ve diğer yerlerdeki hamilerini o zaman yardıma çağırsın..

Her bacakları titrediğinde, yaptığının karşılığını aldığında değil..

Güçlü ordusu, haklı davası ve soy kırıma uğrayarak yüzde yirmisi işgal edilen Azerbaycan topraklarından biran önce çıkmaz ise gerisini Ermenistan göze almalı, başı ezildiğinde de ciyak ciyak ötmemeli!..

Allah Azerbaycan ordusunun ve milletinin yardımcısı olsun..                               Emir Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.