ÖRNEK ÖĞRETMEN ÖZKAN OĞAN”BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE OKULU SEVDİRDİ

Tarih : 2020-10-05 / Kategori : Eğitim

ÖRNEK ÖĞRETMEN ÖZKAN OĞAN”BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE OKULU SEVDİRDİ

            Iğdır Melekli Şehit Er Aytekin Arslan ilkokulu birinci sınıf öğretmeni Özkan Oğan,bu sen okula yeni başlayan öğrencileri ilk günden okulu sevdirdi.
            Yaptığı başarılı çalışmalarla örnek öğretmen diye adlandırılan Özkan Oğan,bu sene aldığı birinci sınıf öğrencilerine farklı bir yöntemle harfleri ve sesleri öğretiyor.
         

   Özkan Oğan,”Yeni eğitim öğretim yılında birinci sınıflar seyreltilmiş olarak okula başladılar,malum somut öğrenme döneminde olan öğrencilerime tüm sesleri somut nesnelerle anlatmaya başladım.Giydiğim aşçı kıyafeti de onların ilgisini çekti.Haftada iki gün okula gelen öğrencilerime sesleri verirken eğlensinler diye her harfi çeşitli yiyecekler ile yazıp anlatıyorum.E harfini verirken E ile başlayan ekmekten E sesi yaptık ,L harfi ile başlayan Lahmacun dan L harfini yazdım ,tüm seslere uygun kurabiyeler yaptık.Öğrencilerim hem sesi öğreniyor hemde öğrendiği sesi afiyetle yiyor.Şu ana kadar 2 harf öğrettim çokta eğlendiler .Önümüzdeki günlerde farklı sürprizler yaparak onları şaşırtmaya devam edeceğim.”dedi.
            Öğrenci velileri de ,Özkan Oğan'dan Çok memnun olduklarını belirterek çocuklarımız hergün okula gitmek istiyorlar. Kendisine teşekkür ediyoruz.Bizce Yılın öğretmeni seçilmesi gereken kişi Özkan Oğan’dır. ”dediler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.