"Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışması

Tarih : 2020-10-05 / Kategori : Sağlık

             Iğdır,da ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik, görsel ve edebi alanda düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışması il birincileri yapılan törenle ödüllerini aldı.
Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli yetişmeleri yarışması düzenlendi.
       

  Sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında kentte ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik, görsel ve edebi alanda düzenlenen yarışma sonucunda il birincileri belirlendi.
Iğdır Yeşilay şubesinde düzenlenen ödül törenine Özel Eğitim ve Rehberlik Şube Müdürü Süleyman AKKUŞ,Yeşilay Iğdır Şube Başkanı Adem ÇAKMAK,okul müdürleri,yarışmada birinci olan öğrenciler ve veliler katıldı.
           Yarışmada birinci olan öğrenciler tebrik edildikten sonra, Görsel Kategori Birincileri: İlkokul:Simay DİNÇ/Bahçeşehir Koleji, Ortaokul:Yusuf Ali KAYAK/Kazancı Ortaokulu, Lise:İrem ÖZMEN/Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi, Edebi Kategori Birincileri: İlkokul:Ömer Kandemir/Doğanyurt İlkokulu Ortaokul:Yağmur GÜNER/Erkan Akdeniz Ortaokulu  Lise:Fatma KUKANAZ/Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine ödülleri verildi.
             Bağımlılıklarla mücadele etmenin önemi değinildikten sonra tören sona erdi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.