Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Milletvekili Ayrım Bakü'de

Tarih : 2020-10-06 / Kategori : Gündem

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Milletvekili Ayrım Bakü'de

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Azerbaycan Türkiye Parlamentolar Birliği Başkanı Şamil Ayrım çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere Azerbaycan'a gittiler.
Bakan Çavuşoğlu; “Can Azerbaycan’daki kardeşlerimize devletimizin ve milletimizin desteğini ve dayanışmasını göstermek için Bakü’deyiz” ifadelerini kullandı.
 

ALİYEV, BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE MİLLETVEKİLİ AYRIM’I KABUL ETTİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Milletvekili Şamil Ayrım’ı kabul etti. Görüşmede, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, TBMM Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım ve Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral da bulundu.

Türkiye Azerbaycan Parlamentolar arası dostluk gurubu başkanı Şamil Ayrım’da yaptığı açıklamada: “İki devlet bir millet olarak kardeşlerimizi ziyarete geldik. Şu an devam eden Ermeni saldırıları karşısında topraklarını müdafaa eden ve destansı bir kahramanlık sergileyen Azerbaycan ordusunu selamlıyoruz. Başkomutan Sayın İlham Aliyev’e desteklerimiz iletmeye geldik. Türkiye’mizin selamını getirdik” dedi.  

Foto Galeri
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Milletvekili Ayrım Bakü'de Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Milletvekili Ayrım Bakü'de Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Milletvekili Ayrım Bakü'de

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.