Profdent büyümeye devam ediyor.

Tarih : 2020-10-09 / Kategori : Sağlık

Profdent büyümeye devam ediyor.

          Türkiye'nin en büyük diş poliklinik sistemleri arasına giren Profdent hizmetlerine bir şubesini daha dental anlamda ekleyerek büyümeye devam ediyor.
 

         Hali hazırda 30'a yakın diş hekimi ve 80'den fazla personele istihdam sağlayan Profdent Van ilinde de 1000m2 alana sahip Türkiye'nin en büyük diş hastanelerinden birini açarak bölgeye hizmet etmeyi hedefliyor.
         Açılması merakla beklenen Profdent Van Şubesi'nin inşaat ve tadilat çalışmalarının tamamlanması ve faaliyete geçmesi bekleniyor.
          Şirket yöneticileri açılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Uzman kadrosuyla tüm dental alanlarda hizmet vereceğini, başta tomografi, lazer, dijital ölçü cihazları ile son teknolojiye barındıran bir merkez açmayı hedeflemektedirler.
Profdent Sağlık Hizmetleri kurucu ortakları Mikail ÖMERGİL ve Murad ÖMERGİL bölgeye hizmet vermekten duydukları memnuniyeti içtenlikle dile getirdiler.
          İlk olarak 2013'de Iğdır’da Modern Diş Polikliniği olarak Mustafa ALİM ve Mikail ÖMERGİL tarafından kurulan ve daha sonra 2018 Profdent Kars Diş Polikliniği, 2019'da Profdent Doğubayazıt Diş Polikliniği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde Profdent Erzurum şubesini ve son olarakta Profdent Van ilinde de 1000m2 alana sahip Türkiye’nin en büyük diş hastanelerinden birini açarak bölgede yeni nesil dijital diş hekimliğini bölgeye yaymayı hedefliyor.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.