PROF. DR. HÜSEYİN BAŞAL DONÖR OLMAK İÇİN KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞI YAPTILAR

Tarih : 2020-10-20 / Kategori : Sağlık

PROF. DR. HÜSEYİN BAŞAL DONÖR OLMAK İÇİN KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞI YAPTILAR

     Iğdır'lı Prof. Dr. Hüseyin Başal'ın lösemi tedavisi için kök hücre nakli  için Iğdırlılar kan ve kök hücre bağışı yaptılar.
            Melekli Beldesinde, ve  Iğdır' da merkezde gönüllüler  Kızılay kan ve kök hücre  bağışında bulundular.  
              Iğdırlı Iğdır'lı Prof. Dr. Hüseyin Başal ,sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaparak herkesi kök hücre bağışına davet etmişti. “Sevgili arkadaşlar bir süredir Lösemi tedavisi görmekteyim. İki defa kök hücre nakli yapılmasına rağmen nakil sonucu başarısız oldu. Sağlığıma kavuşmam için yeni ( daha önce bana kök hücresi verilmemiş farklı bir kişiden alınan) kök hücre nakli yapılması gerekiyor. Bu nedenle bulunduğunuz il veya ilçede kızılay şubesine giderek kök hücre bağışında bulunabilir misiniz. Her bağış, yeni bir umut demek.
Teşekkürler....”
         

   Iğdırlıların ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kök hücre bağışında bulunan insanlara sosyal medya hesabından teşekkür eden Başal şunları söyledi:” Kök hücre bağış çağrıma büyük destek vererek bağışçı olan saygıdeğer Iğdırlı ve Melekli hemşerilerimden Allah razı olsun.
                Buna ek olarak Türkiye'nin farklı illerinde de (Turgutlu, İstanbul ve diğer illerde ) bağış yapan hemşerilerime, öğrencilerime ve duyarlı arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.
Çağrımı sosyal medyada paylaşarak daha çok kişiye ulaşmasını sağlayan ve bana iyi dileklerde bulunanlar çok sağolun.Hepiniz bana birer umut ışığı oldunuz.”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası