Vali/Belediye Başkanı Sarıibrahim Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Tarih : 2020-10-21 / Kategori : Genel Haber

Vali/Belediye Başkanı Sarıibrahim  Muhtarlar  İle Bir Araya Geldi

Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle merkez mahalle ve merkez köy muhtarlarımız ile kahvaltı programında bir araya geldi.
 

Valilik organizesinde İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen programa Valimizin yanı sıra Vali Yardımcıları, kurum amirleri, merkez mahalle muhtarları dernek başkanı, merkez köy muhtarları dernek başkanı, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Düzenlenen kahvaltı programında konuşan  Vali/Belediye Başkanı Sarıibrahim, muhtarlarımıza hitaben yaptığı konuşmada; “Kıymetli mahalle ve köy muhtarlarımız, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle toplanmış bulunmaktayız. Bizler meslek hayatımızın başından sonuna kadar muhtarlarımızla beraber çalışırız. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 19 Ekim’in Muhtarlar Günü olması vesilesiyle devlet millet kaynaşmasında köprü görevi üstlenen muhtarlarımızın samimi ve sonsuz gayretleriyle, birlikte daha iyi çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Bizler yedi gün yirmi dört saat sizlerle beraber olmak İçin buradayız. Milletimizin istek ve taleplerini dinlemek için buradayız. Allah bizlere bu millete, bu aziz vatana hizmet edemediğimiz koşullarda makam, mevki nasip eylemesin. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü tebrik ediyor, sizlere ve ailenize sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.