Artemis Halı ve Ritmik Bebek- Çocuk-Genç Odası Mağazası Açıldı

Tarih : 2020-10-23 / Kategori : Genel Haber

Artemis Halı ve Ritmik Bebek-  Çocuk-Genç Odası Mağazası Açıldı

            “Iğdır’ın Genç girişimci İş adamları Nihat KAZAN ve Ali KAZAN başarılarına her geçen gün bir başarı daha ekliyor. 
             Genç girişimci İş adamları Nihat KAZAN ve Ali KAZAN, Rapsodi Mobilya, Bambi Yatak,son olarak ta Zigon Mobilya adı altında Artemis Halı gibi büyük bir markayı Iğdır halkının hizmetine sunmanın onurunu yaşıyoruz ve Ritmik Bebek- Çocuk-Genç Odası Mağazasını görkemli açılışla Iğdır halkının hizmetine sundu.

            Genç girişimci iş adamı Nihat KAZAN, Güvenilir hizmet ve servis ağıyla gerek Iğdır gerekse Türkiye ekonomisine katkıda bulunan Türkiye’nin önde gelen mobilya devi olan Ritmik bebek-çocuk-genç odaları mağazasını Iğdır halkının  hizmetinize sunuyoruz. Yeni neslin yaşam tarzı olan  genç odası mağazamızda üstün hizmet anlayışı ile  hizmet vermekteyiz.”
Ritmik Bebek- Çocuk-Genç Odası Mağazası olarak  hemen hemen  her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesi ile siz değerli  Iğdır  halkına hizmet vermekteyiz. Geniş showroom alanı ile sizlere Iğdır’da gerek kalite gerekse en fazla ürün çeşitliliğini sunan mağazamızla sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.’ Dedi. 
           KAZAN, Bebek- Çocuk-Genç Odasının yanı sıra aynı zamanda mağazamız içerisinde genç odalarının olmazsa olmazı ve tamamlayıcı unsuru olan aksesuar çeşitleri ile de sizlerin beğenilerinizi kazanacağımızdan eminiz.  “Evinize renk katmak için yeni neslin yaşam ritmi olan Ritmik mağazamıza uğramadan genç ve bebek odanızı almayın.”diyoruz.’ şeklinde konuştu.
Ritmik Bebek- Çocuk-Genç Odası Mağazası geniş yelpazesi ile açılışında ilk günden yoğun ilgi gördü.

Foto Galeri
Artemis Halı ve Ritmik Bebek-  Çocuk-Genç Odası Mağazası Açıldı Artemis Halı ve Ritmik Bebek-  Çocuk-Genç Odası Mağazası Açıldı Artemis Halı ve Ritmik Bebek-  Çocuk-Genç Odası Mağazası Açıldı Artemis Halı ve Ritmik Bebek-  Çocuk-Genç Odası Mağazası Açıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası