İKİ DEVLET BİR MİLLET YAŞASIN TÜRKİYE/AZERBAYCAN

Tarih : 2020-10-29 / Kategori : Gündem

İKİ DEVLET BİR MİLLET YAŞASIN TÜRKİYE/AZERBAYCAN

Yeşil Iğdır Gazetesi Iğdır’ın en büyük bayrağını Cumhuriyet Bayramı’nda binasına astı.

Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümü anısına iş insanı bayrak aşığı Abdin Öztürk tarafından yaptırılan 96 metrekarelik Türk ve Azerbaycan bayrağı Yeşil Iğdır Gazetesi’nin bulunduğu binaya asıldı.

Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle şehrin tamamı Türk ve Azerbaycan bayrakları ile süslenirken, Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ta gazetenin bulunduğu binaya 8x12 büyüklüğünde Türk ve Azerbaycan bayrağını binadan sarkıtarak şöyle dedi: “Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıldönümü, değerli iş insanı Abdin Öztürk tarafından hediye edilen Iğdır’ın en büyük Türk ve Azerbaycan bayrağını bu özel günde binamıza asmak en büyük gururumuzdur. İki devlet bir milletin duygusu ile Türk ve Azerbaycan bayrağıyla hem Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz hem de Ermenilerin Azerbaycan’a, sivillere karşı yaptığı alçak saldırılarına karşılık Azerbaycan’ın yanında olduğumuzu dünyaya ilan ediyoruz. Ermeniler şunu bilsin ki bu bayrak Karabağ özgürlüğüne kavuştuğunda Karabağ’da dalgalanacaktır.” Dedi.

Cumhuriyet bayramı münasebetiyle Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’in talimatıyla şehrin tamamı Türk ve Azerbaycan bayrakları ile donatıldı.

Cumhuriyet bayramı münasebetiyle bu gün Ağrı Dağı’na Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası