MİLLİ EĞİTİM BAKANI IĞDIRLA CANLI BAĞLANTI YAPTI

Tarih : 2020-11-10 / Kategori : Eğitim

MİLLİ EĞİTİM BAKANI IĞDIRLA CANLI BAĞLANTI YAPTI

          Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aralık ilçesi Gödekli Köyünde bulunan Gödekli Ortaokulumuzla özel olarak online bir toplantı gerçekleştirdi.           
             Öğretmenlerimizle tanışıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sayın Bakanımız öğretmenlerimizle ve istekleriyle yakından ilgilendi. Öğretmenlerin etkinliksiz günlerinin geçmediği ve bu etkinlikleri okulun sosyal medya hesaplarından paylaştıklarını, bakanımıza da sosyal medya hesaplarından yapılan çalışmaları iletebilme imkanının olması halinde çok mutlu olacaklarını ifade etmeleri üzerine elbetteki diyerek bu isteği karşılıksız bırakmadı.
 

Yine öğretmenlerin yeni nesil öğretmenler odası ve beceri tasarım atolyesi isteklerine de kayıtsız kalmayan Ziya öğretmenimiz okul öğretmenlerinin yakın zamanda İzmir’de yaşanan felaketin ardından 75 adet bataniye ve Kızılay’a yapılan bağışın yanısıra öğrencilerin ve öğretmenlerin İzmir’deki öğrenci ve öğretmenlere moral olmak için yazdıkları mektupları duyunca çok mutlu olduğunu ifade edip kendisinin de Gödekli Ortaokulu öğretmenlerinden mektup beklediğini ifade etti. Ayrıca Bakanımız, ‘Öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu bunun yanında Gödekli Ortaokulu öğretmenler gibi memleketimizin en uzak yerlerinde bu görevi yapmanın çok daha kutsal olduğunu ifade ederek; her durumda ve şartta bakanlık olarak tüm öğretmenlerin yanında olduklarını sözlerine ekledi. Öğretmenlerin de kendilerinin bu jestlerinden dolayı kendilerini çok değerli hissettiklerini ifade etmeleri üzerine;’ sizler her zaman bizim için değerlisiniz, özellikle oralarda görev yapıyor olmanız çok güzel, gözümüz arkada değil, oralar sizlere emanet’ diyerek sözlerini noktaladı. Haber:A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.