Koruyucu aileye ziyaret

Tarih : 2020-11-21 / Kategori : Genel Haber

Koruyucu aileye ziyaret

          Vali/Belediye Başkan V.   H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerindeki iki çocuğumuza koruyucu ailelik yapan Sinay ailesini ziyaret etti.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Hüseyin Akkuş’un da hanımefendiye eşlik ettiği ziyarette, ailenin çocukları ile yakından ilgilenen hanımefendi, aileden çocukların durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde koruyucu aile olmanın önemine de dikkat çeken hanımefendi, “Devletimiz, her ne kadar  himayesindeki çocuk evlerinde kalan çocuklarımızın bütün ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılasa da tüm çocuklarımızın sıcak bir aile ortamında aile şefkati ile yetişmesi bizim en büyük arzumuzdur. 

 
             Tüm çocuklarımızın sağlıklı bir psiko-sosyal yaşam sürdürebilmeleri için kendilerini koruyacak, sevecek ve gerekli ihtiyaçlarını karşılayabilecek, üzüntüsünü paylaştığı kadar sevincini ve başarılarını da takdir edecek ailelere ihtiyaçları vardır. Bugün burada iki çocuğumuzun da yüzlerindeki ifadeden anlıyoruz ki mutlu ve sıcak bir aile ortamına sizlerin sayesinde kavuşmuşlar. Bu sorumluluğu üstlenerek çocuklarımıza verdiğiniz her türlü destek için teşekkür ediyoruz.” dedi. Haber: A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.