Iğdır MHP eski İl Başkanı Merhum Yaver Ünsal'ı 23. Ölüm yıldönümünde rahmetle anıyoruz.

Tarih : 2020-11-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır MHP eski İl Başkanı Merhum Yaver Ünsal'ı 23. Ölüm yıldönümünde rahmetle anıyoruz.

                      MHP eski il başkanı Yaver Ünsal vefatının 23. yılında  mezarı başında sadece ailesi tarafından anıldı.
            Pandemi nedeniyle anma toplantısı yapmadıklarını söyleyen Ağabeyi Serdar Ünsal,” Vefalı dava arkadaşları bir program yapıp analım dediler. Bu Koranvirüs salgının yoğun olduğu bir ortamda uygun olmaz diye kabul etmedik. Arayan soran tek başına mezarını ziyaret eden bütün dostlara dava arkadaşlarına teşekkür ediyorum.”dedi.

              Serdar Ünsal,” Peygamberimiz vatanınızı seviniz yüreğinizde vatan sevgisi olsun demiştir. Rahmetli kardeşim Yaver Ünsal'da yüreğinde vatan millet aşkı olan bir gencimizdi.. Onu unutmayan dostlarına teşekkür ediyorum.Telefonla arayıp başsağlığı dilediler. Iğdır'a büyük hizmetleri olmuş en zor dönemlerde Iğdır da birlik ve beraberliğin sağlanması için elinden gelen gayreti göstermiştir. O dönemin lideri idi. Herkesle iyi diyalogu vardı herkese insani açıdan yaklaşır dostluklar kurardı. Boşluğu doldurulamamıştır. Çok iyi dostlar edinmiş ki dostları 23  yıldır onu anıyor. Birlik olmalıyız.. Yaver Ünsal aradan 23  yıl geçmesine rağmen hala seviliyor ve rahmetle anılıyor çünkü derin hoşgörüsü ve dostlukları ile herkesin sevgisini dostluğunu kazanmıştı  .İnsanlar ölür gider kimisi hemen unutulur kimisi ise unutulmaz.Hep gönüllerde yaşar. Başta Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimize ve Yaver Ünsal’a dostlarının öbür dünyaya giden yakınlarına Allah’tan rahmet diliyorum."dedi.
               Yaver Ünsal, Vatanı, bayrağı ve milleti için çalıştı.MHP  il başkanlığı görevini her türlü tehdide rağmen bırakmadı tabelayı indirmedi.Bombaların hedefi oldu ama yılmadı. Hiç yılmadı. Zorlu ve sıkıntılı günler de görevini yaptı. 
            Yaver Ünsal,Dağlık Karabağ Savaşı süresince Azerbaycan’a Nahçıvan’a gereken desteği vermiş, Türkiye den Iğdır’a gelen gönüllüleri cephe hattına göndermişti. Türk dünyası için elinden geleni sonuna kadar yapmıştı.. 
           Yaver Ünsal 23 yıl önce 20 Kasım 1997 yılında Taşburun Yakınlarında geçirmiş olduğu trafik kazasında hayatını kayıp etmişti. 21 Kasım günüde yüzlerce insanın katılımı ile Asri mezarlıkta defnedilmişti              Yaver Ünsal yıllarca Iğdır da terörün kol gezdiği en zor dönemlerde MHP il başkanlığı yapmış Iğdır da birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük emeği geçmişti Yaver Ünsal'ı ölümünün 23. yılında rahmetle anıyoruz

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası