AVUSTRALYA DOĞRUDAN YARDIM PROGRAMI HİBE DESTEĞİ AÇIKLANDI...

Tarih : 2020-11-24 / Kategori : Eğitim

AVUSTRALYA DOĞRUDAN YARDIM  PROGRAMI HİBE DESTEĞİ AÇIKLANDI...

              Avustralya’nın yardım bütçesinden finanse edilen ve Avustralya Büyükelçiliği Ankara tarafından yönetilen Doğrudan Yardım Programı (DAP) hibe destekleri sonuçlandı.

          Avustralya'nın yardım bütçesinden finanse edilen ve Avustralya Büyükelçiliği Ankara tarafından yönetilen Doğrudan Yardım Programı (DAP) hibe desteğine ilimiz okullarından Iğdır Bilim ve Sanat Merkezi "Benim Kütüpkanem" projesi ile başvurmuş ve 9.800 Avustralya Doları miktarınca destekleneceği belirtildi.
Iğdır Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Selahattin Pamuk, Avusturalya büyük elçiliğine tesekür ederek ilimizdeki tüm öğrencilerin yararlanacağı büyük bir kütüphane kurduklarını ifade etti.
             Pamuk, Özellikle kütüphanede kitap sıkıntısı çeken yetersiz kütüphanesi olan Köy okullarına ulaşılarak ordaki öğrencilerinde kütüphanemizden yararlanması için gerekli çalışmalar sağlanacakktır.”şeklinde konuştu.
Iğdır Bilim ve Sanat Merkezi Okulumuzu, idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencilerimize faydalı olmasını dileriz.. Haber: O. Şıktaş

Foto Galeri
AVUSTRALYA DOĞRUDAN YARDIM  PROGRAMI HİBE DESTEĞİ AÇIKLANDI... AVUSTRALYA DOĞRUDAN YARDIM  PROGRAMI HİBE DESTEĞİ AÇIKLANDI...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.