İŞ İNSANI HACER ÖZBEY’ OSMAN TOKAYI ZİYARET ETTİ

Tarih : 2020-11-26 / Kategori : Genel Haber

İŞ İNSANI HACER ÖZBEY’  OSMAN TOKAYI ZİYARET ETTİ

  Bölgemizin yetiştirdiği değerli iş insanlarımızdan Hacer Özbey, Gazeteci ve  Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Toka’yı ziyaret etti.
              Aslen Kars Kağızmanlı olan, Mala Beyrê aşiretinin mensubu, Özbey aşiretinin hanım ağası olarak tanınan hemşehrimiz Hacer Özbey, yapmış olduğu ziyarette İstanbul’daki yatırımlarından ve Kars ile Iğdır’a yapmayı plânladığı yatırımlardan söz etti.

             Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Toka, ile bir süre sohbet eden Hacer Özbey hali hazırda İstanbul’da inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. 50’den fazla insana iş imkânı sunan Özbey, ülkemizin içerisinde bulunduğu duruma rağmen Kars’a ve Iğdır’a yatırım yapmayı plânladığını belirtti. Özbey açıklamasında; “şuanda İstanbul’da Bulut İnşaat adındaki firmamla inşaat sektöründe bulunmaktayım.  Doğma büyüme İstanbul’dayım ama yaratmış olduğumuz istihdamlardan memleketim olan Kars ve Iğdır’ın da faydalanmasını istediğim için memleketime yatırım yapmayı düşünüyorum. Gıda, tarım ve tekstil yatırımları üzerinde fizibilite çalışmaları yürütmekteyim. Önümüzdeki süreçte inşallah memleketime ciddi bir yatırım yaparak insanlarımıza iş sunma imkânı bulmayı ümit ediyorum” dedi.
  Osman Toka’da Özbey ile yaptığı sohbette başarılı çalışmalarından dolayı kendisini tebrik etti. Osman Toka, İstanbul’da hemşehrilerine elinden geldiğince her fırsatta yardımcı olduğu için de ayrıca Özbey’i kutladı.
Toka, Değerli iş insanımız Hacer Özbey’i almış olduğu karardan dolayı kutluyor, yatırımlarının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Tüm iş adamlarımızı Iğdır’ın kalkınması için İlimize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Haber: A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.