“İl Koordinasyon Kurulu” Toplantısı Gerçekleştirildi

Tarih : 2020-11-27 / Kategori : Genel Haber

“İl Koordinasyon Kurulu”  Toplantısı Gerçekleştirildi

“25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” dolayısıyla Vali Yardımcısı/Vali Vekili  Yusuf Cankatar başkanlığında “İl Koordinasyon Kurulu” toplantısı gerçekleştirildi.

               Tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) organizesinde kamu kurumu amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında ŞÖNİM tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan faaliyetler ile bu kapsamda farkındalık yaratmak amacıyla verilen eğitimler hakkında sunum yapıldı. 
                Yapılan toplantıda ayrıca kadına yönelik şiddetle mücadelede il eylem ve koordinasyon planı, kadına yönelik koruyucu ve önleyici hizmetler, kurumlar arası işbirliği ve farkındalık yaratmak amacıyla yapılan diğer etkinlikler ele alındı. Kadına yönelik şiddetle mücadelede emniyet ve jandarma bölgesindeki istatistiki verilerin de görüşüldüğü toplantıda ayrıca emniyet ve jandarma tarafından yapılan çalışmalar da ele alındı.
       Haber: Z. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası