Ak Parti İl Başkanı Ayaz, Böyle bir dünya düzeni olmaz!

Tarih : 2020-12-15 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl Başkanı Ayaz, Böyle bir dünya düzeni olmaz!

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz,ABD’nin yaptırım kararını kınadı.
Ayaz, yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti; Bu nasıl iştir birisi kalkar der senin deniz sınırların bu diğeri kalkar der terör örgütleri oranın kurtarıcısı.. Büyük abileri de terör örgütlerine milyar dolarlık silahı hatta içinde NATO ülkelerine dahi vermediği silahları hibe eder.
Biz hava savunma sistemi isteriz ihtiyacımız var hava sahamızı kontrole almalıyız deriz, kusura bakmayın denir.

Bakın biz müttefikiz, dostuz ihtiyacımız var almalıyız deriz olmaz izne tabi ve size veremeyiz denir. Gidip başka bir yerden alınca da alamazsın der ortağı olduğumuz milyar dolar ödemesini yaptığımız programdan çıkartır yetmez bu defa da aldıklarımızı kullanamazsınız der düpedüz zorbalık yaparak çaresizliğe iter.
Fakat kimse kusura bakmasın içeride hainler dışarıda düşmanlar kim varsa topunuz gelin! Biz tam bağımsız savunma sanayi hedefimizde kararlıyız, S-400 bir bahanedir. ABD’nin yaptırım kararının altında yatan en önemli sebeplerden biri de savunma sanayide yerlilik oranımızın %20'den %70'lere çıkması, Suriye, Libya, Karabağ'da ve yakın zamanda yaptığımız harekatlarda yerli silahlarımızın etkinliğinin bölge ülkelerin ticari ilgisini celb etmesidir.
ABD'nin yaptırım kararını kınıyor ve şu hususu hatırlatmak istiyorum; Türkiye sizin o bildiğiniz Türkiye değil öz kimliğini tanıyan bir ülkedir, bunu er yada geç anlayacaksınız, çok yakında Rabbimizin izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hepiniz Türkün kim olduğunu anlayacaksınız.” 
şeklinde konuştu.
Haber: O. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası