"Üniversite Rehberim" kitapçığı hazırlandı.

Tarih : 2020-12-16 / Kategori : Eğitim

                 Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü 12. Sınıf öğrencileri için "Üniversite Rehberim" kitapçığı hazırladı.
                 Iğdır Milli Eğitim Müdür Hakan Gönen, hazırlanan "Üniversite Rehberim"kitapcığı 12. Sınıftaki öğrencilerimize rehber olacaktır.Öğrenciler bu kitapçığa Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinden ulaşabilirler.”dedi.
                 Iğdır Milli Eğitim Müdür Hakan Gönen, hazırlanan "Üniversite Rehberim"kitapcığının giriş kısmında öğrencilere şu şekilde seslendi:”Sevgili öğrencilerimiz,Uzaktan eğitim sürecinde kaygınızı en aza indirmek ve sizlere bu süreçte destek olabilmek amacıyla 12. Sınıf öğrencilerimiz için "Üniversite Rehberim" kitapçığını hazırladık. Rehber kitapçığımızın; bu zorlu süreçte sınava hazırlanan siz değerli öğrencilerimizin kendi denetim mekanizmalarını oluşturmalarında ve gelişimlerini takip etme yolunda sizlere destek olacağı inancındayız. Bu kitapçık ile YKS’nin birinci sınav aşaması olan TYT ile ilgili çalışmalarınızı düzenleyebilir ve sınava yönelik temel bilgiler edinebilirsiniz.

                 Bu zorlu süreçte verdiğiniz emeklerin mükâfatını elbette alacaksınız. Her birinizin hayatında ve yürüteceği işlerde başarılı, ahlaklı, yaratıcı ve özgün sonuçlar elde edeceğine eminiz. Sizlerin gösterdiği çaba ve gayretle dolu meşakkatli yolda yanınızda olmak ve sonsuz desteklerimizi sunmak için buradayız, yanınızdayız.
Geride bıraktığınız zamanlar içerisinde iyi ki dediğiniz ve insanlığa her daim fayda sağlayabildiğiniz, mutlu olabildiğiniz güzel bir gelecek dilerim.”
Haber:A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası