Ücretli öğretmen tabletle öğrencilerini sevindirdi.

Tarih : 2020-12-28 / Kategori : Eğitim

Ücretli öğretmen tabletle öğrencilerini sevindirdi.

             Iğdır’a bağlı Karakoyunlu ilçesi Yukarı Alican köyünde ücretli öğretmenlik yapan Furkan Deliktaş, çevresinde yaptığı kampanya ile 13 öğrencisine tablet temin ederek sevindirdi. 

               
ÖĞRENCİLER UMUTLA BEKLEDİKLERİ TABLETLERE KAVUŞTU
Ücretli öğretmen Furkan Deliktaş’ın girişimi ile Ermenistan sınırına sıfır noktada bulunan Yukarı Alican köyünde yaşayan o minik yüreklere dokunan yardımlar adreslerine ulaştı.
Yukarı Alican Köyü İlkokulunda Ücretli öğretmen olarak çalışan Furkan Deliktaş’ın birebir yaptığı görüşmeler sonucunda ,Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesi yukarı Alican Köyü İlkokulu öğrencilerine, Karakoyunlu Kaymakamı  Lütfullah Göktaş, ve Karakoyunlu Önceki dönem Ak Parti belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş’ın girişimiyle, Iğdırlı olan Karabük Valisi Fuat Gürel, Karakoyunlu’da daha  önce görev yapan ve halen  Beykoz Kaymakamı olan Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Doğa koleji,Iğdırlı iş adamlarından Yücel Öztürk, Yılmaz Kaya, Mehmet Kabak, Yüksel Kurnaz, Ahmet Ertaş, H. Cabbar Baştemur, H. Tacettin Şimşek, Cahit Özdemir  katkı ve destek vererek öğrencilere 13 adat tablet kitap ve kırtasiye yardımı yaparak öğrencileri ve velilerini sevindirdiler.
                   Tabletleri olmadıkları için uzaktan eğitim sistemine katılamayan ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet yardımı yapıldı.
Okul Müdürü Setenay Özman ve Okulda ücretli öğretmen olarak çalışan Furkan Deliktaş, Okul ve evleri ziyaret ederek öğrencilere tablet, Kitap ve boya kalemi dağıttı.
Ücretli öğretmen Furkan Deliktaş, “Sayın Karabük Valimiz Fuat Gürel’e, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Beykoz Doğa koleji ve çalışanlarına ilimiz iş adamlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”dedi.
Tabletlerine kavuşan öğrencilerin sevinçleri yüzlerinden okunuyordu tablet ve kitap boya kalemi alan öğrenciler koşarak evlerinin yolunu tuttu.
Evleri uzak olan öğrencilere ise öğretmenler kapı kapı dolaşarak tablet ve hediyeler dağıtarak öğrencilere EBA sistemine girerek derslere katılmalarını istediler.
Veliler ise, Çocukların Tableti olmadığı için dersleri Televizyondan takip etmeye çalışıyorlardı. Oda yetersiz oluyordu. Yetkililere ve iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Tablet gönderdiler artık öğrenciler canlı derslere katılma imkanı buldular çok mutluyuz. ”dediler.
         Haber: A. Şıktaş

Foto Galeri
Ücretli öğretmen tabletle öğrencilerini sevindirdi. Ücretli öğretmen tabletle öğrencilerini sevindirdi. Ücretli öğretmen tabletle öğrencilerini sevindirdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.