AKPARTİ İL BAŞKANINDAN BELEDİYE İŞ SENDİKASINA ZİYARET

Tarih : 2020-12-31 / Kategori : Siyaset

AKPARTİ İL BAŞKANINDAN BELEDİYE İŞ SENDİKASINA ZİYARET

Ak parti İl Başkanı Ali Kemal AYAZ ve beraberindeki heyet ile birlikte Kars, Iğdır, Ardahan Belediye İş Sendika Başkanı Himmet BOZAN’ı ziyaret ettiler.
Belediye İş Sendika İl Temsilciliğinde; Sendika Başkanı Himmet BOZAN ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti  İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ile beraberindeki heyetle birlikte bir süre sohbet etti. 
 

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Sendika Başkanı Himmet BOZAN yaptığı açıklamada, Sayın başkanımız ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Ali Kemal Başkanımızın sivil toplum kuruluşlarıyla yakın planda diyalog halinde olacaklarını ve bunu önemsediklerini söylemesi bizleri memnun etti. Ülkemizin ve Iğdır’ımızın birliği, dirliği bizim için her şeyin önünde gelir. ”dedi.
Ali Kemal Ayaz ise yaptığı açıklamada:’ İlimiz için en önemli ihtiyaç birlik beraberliktir. Biz Ak parti olarak her zaman çalışma hayatı içinde emek harcayan işçilerimizin yanındayız,   hep birlikte el ele Iğdır’ımız için birbirimize destek olmamız gerekir. Ak Parti olarak sivil toplum kuruluşları ile iç içeyiz. Sendikacıların talepleri bizler için önemlidir. Kamu çalışanlarının sorunlarını çözmek adına adımları hep birlikte atacağız. Bundan sonra sık sık görüşeceğiz ve istişare halinde olacağız." dedi.
Haber: O. Şıktaş

Foto Galeri
AKPARTİ İL BAŞKANINDAN BELEDİYE İŞ SENDİKASINA ZİYARET AKPARTİ İL BAŞKANINDAN BELEDİYE İŞ SENDİKASINA ZİYARET AKPARTİ İL BAŞKANINDAN BELEDİYE İŞ SENDİKASINA ZİYARET

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.