Vali H. Engin Sarıibrahim Başkanlığında "İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Toplantısı” Gerçekleştirildi

Tarih : 2021-01-12 / Kategori : Genel Haber

Vali  H. Engin Sarıibrahim Başkanlığında

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından Iğdır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonuyla “İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması Toplantısı” gerçekleştirildi.
 

Iğdır  Valiliği toplantı salonunda, Vali H. Engin Sarıibrahim başkanlığında yapılan toplantıya; Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu ve beraberindeki heyeti, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Vali Yardımcısı Hasan Uğuz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nebi Işık, SERKA Genel Sekreteri Dr. İbrahim Taşdemir, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve turizm sektörü acenta temsilcileri katıldı.
Yapılan toplantıda TGA Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu tarafından sunum yapılarak, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının faaliyetleri, illerin turizm potansiyelinin dünyaya aktarılması için destinasyonlarının sahip olduğu yaşam tarzı ve sunduğu deneyimi seyahat edenlere aktarımına olanak sağlayan GoTurkey platformu hakkında bilgi verildi.
Yapılan toplantıda ayrıca ilimizde turizm adına faaliyet gösteren paydaşlarla işbirliği modeli geliştirilmesi, daha etkin ve güçlü bir şekilde Iğdır’ın turizm potansiyelinin tanıtımının sağlanması için yapılan destinasyon çalışmaları hakkında da fikir alış verişinde bulunuldu.
Haber: O. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.