Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Şengül ailesin Ziyaret Etti

Tarih : 2021-01-15 / Kategori : Genel Haber

Vali/Belediye Başkan V.  H. Engin Sarıibrahim, Şengül ailesin Ziyaret Etti

Vali/Belediye Başkan V.  H. Engin Sarıibrahim, geçtiğimiz hafta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilen Şengül ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 

Geçtiğimiz yıllarda anne ve babaları kansere yenik düşen ve geçimleri dayıları tarafından üstlenilen Canan, Vedat ve Sinan kardeşlerden, sobadan zehirlenen Sinan’a ve yeğenine geçmiş olsun dileklerini ileten Sn. Sarıibrahim, sağlık durumları hakkında bilgi aldı. 
Ziyarette ailenin sorun ve taleplerini dinleyen Sn. Sarıibrahim, “Hayatın zorlukları birbirimize destek olduğumuz sürece azalır. Belediyemizin imkânlarıyla evlatlarımızın ihtiyaçlarını giderecek, bundan sonraki süreçte de evlatlarımızın eğitimlerinin kesintiye uğramadan devam etmesi için yanlarında olacağız. Tabi burada Emin beye de (Dayıları), yavrularımıza zor zamanlarında kol kanat olduğu için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
Öte yandan Belediyemizin imkânlarıyla doğalgaza kavuşturulacak olan ailenin eksik olan ev eşyası ihtiyaçları da giderildi. Ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden Şengül ailesi, desteklerinden ötürü Sn. Sarıibrahim’e teşekkürlerini iletti.
Haber: O. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.