IĞDIR TİCARET BORSASIN’DAN EBA UYUMLU TABLET DESTEĞİ

Tarih : 2021-01-15 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR TİCARET BORSASIN’DAN  EBA UYUMLU TABLET DESTEĞİ

Iğdır Ticaret Borsası, uzaktan eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla 55 öğrenciye tablet hediye etti.
 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Iğdır Ticaret Borsasının katkılarıyla temin edilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) uyumlu 55 tablet, Iğdır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kumtepe tarafından, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen'e imzalanan protokol ile takdim edildi.
Uzaktan eğitime erişim imkanı bulamayan öğrencilere destek olmak amacıyla Iğdır'da 55 adet tablet dağıtılacağını belirten Başkan Kumtepe, İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde öğrencilerin ve eğitim camiasının yanında olduklarını ifade etti.
Milli Eğitim Müdürü Sayın Hakan Gönen ise öğrencilerin bilgiye daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla eğitimlerine verdikleri destekten dolayı Başkan Serhat Kumtepe'ye teşekkür etti. 
TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetimi her alanda olduğu gibi pandemi sürecinde de eğitim alanında  öğrencilerimizi unutmayarak tablet yardımında bulunduğu için kendilerine bu nazik hareketlerinden dolayı ilimiz , üyelerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.   Haber: A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası