TEŞEKKÜR

Tarih : 2021-01-18 / Kategori : Duyurular

TEŞEKKÜR

Merhum H. Paşa Akyıldız ve Şadiye Akyıldız’ın kıymetli oğulları, Merhum Latif ve Sevim Bulut’un damatları, Süreyya Akyıldız’ın sevgili eşi, Aslıhan ve Mehmet Olcay’ın babaları, Sevgili Can’ın biricik dedesi,  Kardeşleri; İlhan Kasım, Arslantürk, Şaziye, Şaduman, Süheyla, Levent, Selma, Dilare, Oğuzhan ve Akyıldız ailesinin büyüğü, kıymetlisi,  Dâhiliye Uzmanı Dr. Emin Akyıldız, yakaladığı COVID-19 salgın hastalığından vefat etmiş olması, hepimizi büyük keder ve üzüntüye boğmuştur. 

Iğdır İl Sağlık teşkilatına,  Devlet Hastanesi yönetimine, tıbbi müdahaleyi yapan doktor, hemşire ve diğer görevlilere, tedavi sürecinin Van’daki safahatının başından sonuna kadar, ilgi ve alakalarını bir an esirgemeyen, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine, dönem arkadaşı Op. Dr. Celil Kına’ya,  Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Oğuz Tuncer ve Doç. Dr. Abbas Aras’a ve adlarını zikredemediğimiz diğer kıymetli doktorlara ve dostlarımıza,
Bu süreçte bizleri ve tedavi sürecindeki doktorları arayarak manevi desteklerin esirgemeyen, İstanbul Milletvekili Sayın Şamil Ayrım, Prof. Dr. Dursun Akdemir,  Prof. Dr. Necati Alkış ile isimlerini sayamadığım bölgemiz siyasetçi ve bürokratlara, siyasi partilerin temsilcilerine, STK’lara teşekkürü borç biliyoruz.
Yaklaşık 40 yıllık Hekimlik  mesleğinin başında görev şehidi olan  Uzman Dr. Emin Akyıldız’ın yakalandığı amansız hastalığın başından,  vefat etmesi ve sonrasında, bizlere manevi destek veren, Cenazenin define bizzat katılan, akrabalarımıza, dostlarımıza ve kadirşinas Iğdır halkına,  yurt içinden ve yurt dışından arayarak acımızı paylaşan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. 

                                                                                     AKYILDIZ AİLESİ ADINA 
                                                    Kardeşi Arslantürk AKYILDIZ ve oğlu Mehmet Olcay AKYILDIZ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası