Vali Eşi Hatice Sarıibrahim, Dumrul ailesini ziyaret etti.

Tarih : 2021-01-21 / Kategori : Genel Haber

Vali Eşi Hatice Sarıibrahim,  Dumrul ailesini ziyaret etti.

Vali  H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim, geçtiğimiz günlerde Tuzluca ilçemizdeki evlerinde çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale gelen Dumrul ailesini yeni ikametlerinde ziyaret etti.
 

Ziyaretinde mağdur aileden yaşanan üzücü hadiseye ilişkin bilgi alan hanımefendi, yaşlı çiftimize geçmiş olsun dileklerini iletti.
Dumrul ailesinin yaralarını sarmak için gerek devletimizin gerekse hayırseverlerimizin tüm imkanlarını seferber ettiğini ifade eden hanımefendi; “Böyle üzücü hadiselerin yaşanmaması bizim en büyük dileğimiz. Yaşanan olayda en büyük  tesellimiz can kaybının olmaması, onun dışında her şey yerine yeniden konabilir, bütün yaralar sarılır, devletimizin kudretli eli ve hayırseverlerimizin yardım duygusu Hüseyin amcamıza yeni bir ev yapabilecek güçtedir. 
Zaten bizleri biz yapan da bu yardımlaşma duygusudur. Bizler iyi günde de kötü günde de Hüseyin amcamız ve değerli eşinin yanındayız. Kendilerine tekrardan geçmiş olsun diliyorum.” dedi.
Ziyaretinde hanımefendiye Tuzluca Kaymakamı Salih Çiğdem’in eşi Mediha Çiğdem hanımefendi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Figen Alma da eşlik etti.
Dumrul ailesi ziyaretlerinden ve desteklerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek hanımefendiye teşekkür etti.
Haber:A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası