MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN HAKAN GÖNEN’NİN 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YARIYIL MESAJI

Tarih : 2021-01-22 / Kategori : Eğitim

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN HAKAN GÖNEN’NİN 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. YARIYIL MESAJI

    2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 1. yarıyılı 22 Ocak 2021 Cuma günü sona erecek olup, öğretmen ve öğrencilerimiz ara tatil ile beraber üç haftalık tatile gireceklerdir. Geride bıraktığımız dönemi, Bakanlığımızın planlaması, Müdürlüğümüzün koordinasyonunda öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizin üstün gayretleriyle uzaktan eğitim sürecini en güzel şekilde geçirdik.
Değerli Yönetici ve Öğretmen Arkadaşlarım,

  Sizler bir neslin yetiştirilmesinde önderlik yapan kişilersiniz aynı zamanda birer rol modelsiniz. Öğrenciyle birebir göz teması kuran, gönül birliği sağlayan, çocukların ve gençlerin kendisine örnek aldığı eğitim öncülerisiniz. Geleceğin “Büyük Türkiye’si” sizlerin gayretleriyle şekillenmektedir. Bilimin ve teknolojinin her alanda hızla yenilendiği günümüzde sizlerin de her alanda donanımlı olmak için alanınızla ilgili çalışmalarınız büyük önem arz etmektedir. İçinde bulunduğumuz bu salgın sürecinde gösterdiğiniz fedakârlıklarınızı can-ı gönülden kutluyor, sağlıklı, mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum.
Sevgili Öğrenciler,
  Sizlere olan özlemimizi yeni eğitim ve öğretim dönemine saklıyoruz. Büyük bir azim ve gayretle elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çalıştınız. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan; milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmanızdır. Bu tatil sürecini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmeniz 2. Döneme daha güzel başlamanızı sağlayacaktır.
Saygıdeğer Veliler, 
  Siz velilerimizin, öğrencilerimizin geleceğine yönelik taşıdığınız kaygılarını çok iyi anlıyoruz. Sizlerin duygularınızı kontrol edebilmeniz hem öğrencilerimize güç verecek hem de yersiz kaygılarının önüne geçecektir. Sizlerden beklentimiz eğitim-öğretim hayatı boyunca olduğu gibi sınav dönemlerinde de öğrencilerimizin en büyük destekçileri olmanızdır. Bu zor süreçte verdiğiniz emeklerden dolayı ve çocuklarımızın kendilerine, çevresine, ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerinde gösterdiğiniz çabalarınız için sizlere teşekkür ediyorum.  
  Tüm bu duygu ve düşüncelerle 2. Dönemde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin cıvıltıları içerisinde yine bir arada olacağımız sağlıklı günlerde buluşmak üzere iyi tatiller diliyorum.
                                                                                                           Hakan GÖNEN
Milli Eğitim Müdürü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.