Adem SOYLU İzmir İlimize İl Müdür Yardımcısı olarak atandı

Tarih : 2021-01-25 / Kategori : Genel Haber

Adem SOYLU İzmir İlimize İl  Müdür Yardımcısı olarak atandı

          Iğdır  Aile ve sosyal politikalar il müdürü Adem SOYLU Yaklaşık 6 yıldır Iğdır İlinde görev yaptığı süre içerisinde bir çok başarılı çalışmalara imza attı.
         Gayretli çalışmalarından dolayı Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk Hanımefendinin takdir ve tensipleriyle, tayinim Cennet Vatanımızın güzel Serhat ili Iğdır’dan Memleketetimizin göz bebeği, Ege’nin İncisi İzmir İlimize İl Müdür Yardımcısı olarak atandı.

           Iğdır  Aile ve sosyal politikalar il müdürü Adem Soylu, Yaklaşık 6 yıldır Iğdır İlinde görev yaptığım süre içersinde, hizmet vermekten Onur duyduğum başta Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz olmak üzere, beraber çalışmaktan şeref duyduğum Valilerimiz, Vali Yardımcılarımız, mutlak bir koordinasyon ve uyum içerisinde çalıştığımız diğer kurum amirlerimiz, değerli mesai arkadaşlarım, Mümtaz Büyüklerim ve dahi kıymetli Iğdırlılara teşekkür ederim.”dedi.
        Soylu, Hakkınızı helal etmenizi istirham ediyorum. Yeni görev yerimiz olan Ege’nin İncisi Güzel İzmir ilimizde Rabbim hayırlı Hizmetler etmeyi nasip etsin inşallah” şeklinde konuştu.
İzmir İlimize İl Müdür Yardımcısı olarak atanan Adem Soylu’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.  Haber: A. Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası