AK PARTİ İL BAŞKANI VE TEŞKİLAT BAŞKANINDAN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2021-01-26 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ İL BAŞKANI VE TEŞKİLAT BAŞKANINDAN NEZAKET ZİYARETİ

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Teşkilat Başkanı Reşat Başkara Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ettiler.

Parti çalışmalarından fırsat buldukça toplumun her kesimine ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve tüm teşkilatı, halkla bütünleşiyor.

​Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halkla bütünleşin talimatlarının en belirgin icra edildiği teşkilatın Iğdır İl Teşkilatı olduğunu söylemek mümkündür.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz başta olmak üzere il, ilçe ve belde teşkilatlarının tamamı sürekli sahada halkla bütünleşmekte, esnafı, vatandaşı ziyaret etmekte, görüş, öneri ve taleplerini dinlemekte, çözüm bekleyen sorunların giderilmesi için çaba harcadıkları görülmektedir.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz Gazetesini ziyaretinde yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Allah’ın izniyle 3 Şubat 2021 tarihinde il kongremizi yapacağız. Teşkilatlarımız şu anda gece gündüz hem partimizin kongresine hazırlanmakta, hem de vatandaşımız ile kucaklaşmaktadır. Gereksiz her söze kulağımızı kapatmış durumdayız. Bizim için önemli olan şehrimizin sorunlarını çözme kavuşturmak, hem şehrimize yatırım gelmesini sağlamak, hem de bir  kişi bile olsan vatandaşımızın sorununun çözüp derman olabilmektir. Geçtiğimiz hafta  Sayın Valimiz H. Engin Sarıibrahim ile Ankara’ya gittik, bir dizi görüşmeler yaptık, çok güzel destekler aldık ve hem Valilik olarak ve hem de Belediye olarak Iğdır’ımıza çok güzel hizmetler
 vereceğimizin müjdesini şimdiden vermek istiyorum. İnşallah Iğdır doğunun parlayan yıldızı olacaktır. Biliyorsunuz Azerbaycan’ın Ermenistan karşısında sergilediği zaferin ardından bölgede çok ciddi değişiklikler meydana gelmiştir. Zengezur koridorunu heyecanla takip etmekte, gelişmeleri adım adım incelemekteyiz. Iğdır’ın gerçek manada bir cazibe merkezi olacağını şimdiden söylemek mümkündür. Hükümetimiz Iğdır’ımızı çok önemsiyor. Bizlerinde gayesi Iğdır’ımızın hak ettiği yatırımlardan mahrum kalmamasıdır. Güçlerimizi birleştirmeli, dayanışma içerisinde olmalıyız.” Dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve Ak Parti Teşkilat Başkanı Reşat Başkara’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası