ALİ KEMAL AYAZ’DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Tarih : 2021-02-04 / Kategori : Siyaset

ALİ KEMAL AYAZ’DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

            3 Şubat Çarşamba günü yapılan Ak Parti 7. Olağan genel kurulunun ardından tek liste olarak seçime giren ve yeniden İl Başkanı seçilen Ali Kemal Ayaz, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı ve şöyle dedi.

           “İl Başkanlığımızın 7. Olağan Kongresini 3 Şubat Çarşamba günü saat 12.00 de gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans yöntemi ile katıldığı, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal’ın teşrif ettiği kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.
7. olağan İl kongremiz, 2023 ve 2024 seçimleri yolunda teşkilatımız için taze bir başlangıç, davamız için ise güçlü bir vuslat oldu. Kongremize, iş günü olmasına rağmen delegelerimizin, partililerimizin ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi, bunun yanında gelemeyen dava arkadaşlarımızın telefonları bizi ziyadesiyle mutlu etti.
Bu güzel günde yanımızda olan il koordinatörümüz Sayın Mahmut Gürcan’a, 27. dönem Kars Milletvekili Geçmiş Dönem Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a 27. Dönem Van Milletvekili İrfan Kartal’a, 27. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören’e, geçmiş dönem Iğdır Milletvekili Nurettin Aras’a, 25. Dönem Ankara Milletvekili teşkilat koordinatörü Mahmut Sami Mallı’ya, Kars İl Başkanı Adem Çalkın’a, geçmiş dönem İl Başkanlarımıza, Aralık Belediye Başkanımız Mustafa Güzelkaya’ya, ilçe ve belde başkanlarımıza teşekkür ediyorum.
Yeni dönemde yönetim kurulumuza onay veren kıymetli delegelerimize, partimiz mensubu kardeşlerime ve değerli misafirlerimize, kongremize iştirak ederek teşkilatımızın birlik ve dirliğine yaptıkları katkı nedeniyle şükranlarımı sunuyorum.
Görev alan kamu görevlisi arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum.
Kongre günü her bir parti üyemizin ve hemşerimizin gözlerindeki ışık için canla başla çalışmaya söz veriyor, tüm teşkilat mensuplarımızı sevgide buluşmaya ve Iğdır için çalışmaya davet ediyorum.
İnanıyorum ki kongremizin ardından Iğdır’da bizden hizmet bekleyen insanımıza karşı sorumluluğumuz daha da arttı. Bu yükü hep beraber omuzlayalım ve cennet Iğdır’ımızı daha yaşanabilir kılalım. Kongre sonucumuzun bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. Selam ve saygılarımla
 
      AK PARTİ IĞDIR İL BAŞKANI ALİ KEMAL AYAZ 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.