AK Parti Iğdır Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Yapıldı

Tarih : 2021-02-05 / Kategori : Siyaset

AK Parti Iğdır Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Yapıldı

AK Parti Iğdır Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'nde Iğdır İl Kadın Kolları Başkanlığına Nurgül Güneş seçildi.
Kongre, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve çok sayıda partilinin katılımıyla Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşti.
 

Kongrede, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu.
Kongrede konuşan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Azerbaycan'ın kendi toprakları olan Karabağ'ı kurtarmasına da değinerek, "Karabağ'daki Azerbaycanlı kardeşlerimizi Azerbaycan'a göçkün olarak gitmeye mecbur kıldılar. 27 sene o yurtları katlettiler ama Türkiye büyüyünce, Recep Tayyip Erdoğan büyüyünce, onun kardeş ülkesi Azerbaycan onunla kol kola verip Azerbaycan olarak büyüyünce, lideri büyüyünce 44 günde 27 yıllık esaret bitti." dedi.
Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 
Bu güzel günde yanımızda olan  27. Dönem Kars Milletvekili Geçmiş Dönem Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’a, 27. Dönem Erzurum  Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na ,27. Dönem İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’ya, AK Parti MKYK üyesi Saliha Dönmez’e, AK Parti MKYK üyesi Fatma Aydemir’e, Geçmiş Dönem Iğdır Milletvekili Nurettin Aras’a, Geçmiş Dönem İl Başkanlarımıza, Aralık Belediye Başkanımız Mustafa Güzelkaya’ya, ilçe ve belde başkanlarımıza teşekkür ediyorum. “dedi.
Ayaz, Kongre sonucumuzun bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. “şeklinde konuştu.
Seçime tek liste ile gidilen seçimde Nurgül Güneş AK Parti Iğdır İl Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası