Ankara 'dan Iğdır'a gönül köprüsü kuruldu

Tarih : 2021-02-05 / Kategori : Eğitim

Ankara 'dan Iğdır'a  gönül köprüsü kuruldu

            Pandemi sürecinde evde kalarak "Sende melek olmak ister misin" etiketi altında birleşerek Ankara 'dan Iğdır'a gönül köprüsü kurdular.
         “Sende melek olmak ister misin” etiketi altında üniversite de okuyan öğrencisinden tut 90 yaşındaki ninelerimiz gönül köprüsüne destek vererek 400 adet sevgi bere ve atkısı nı Iğdır da ki köy çocuklarına ulaştırdılar.
       

 Başta Ankara  olmak üzere çeşitli illerden de destek verilerek başlatılan bu proje evde kalan hanımların boş vakitlerini de değerlendirmesini sağladı .Bu gönül köprüsünün Iğdır ayağını Özkan Oğan öğretmen oluşturarak köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırarak onları sevindirdi
      Iğdır Melekli Şehit Er Aytekin Arslan İlkokulu öğretmeni Özkan Oğan,” Evde kal sürecinde "Sende Melek olmak ister misin "  etiketi adı altında Ankara’da annelerimizle ninelerimizle bir araya geldik.
400 adet atkı ve bere geldi. Bende bu gönül köprüsünün Iğdır ayağını oluşturduk. Birbirini tanımayan yüzlerce anne, nine üniversite öğrencisi ördükleri bereleri gönderdiler.  Bu soğuk kış günlerinde hem ihtiyaç sahibi çocuklar sevgi bereleri ile ısındı,hem evde kalma sürecinde hanımlar vakitlerini değerlendirdi hem de Ankara ile Iğdır arasında gönül köprüsü oluşturuldu. Bizlerde "Sende melek olmak ister misin " ablalarına sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz..Ben de gelen bereleri ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıyorum.”dedi.
            Öğrenciler ve velilerde çok mutlu olduklarını belirterek bereyi örüp gönderenlere teşekkür ettiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası