DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KARARNAMESİ İMZALANDI

Tarih : 2021-02-06 / Kategori : Gündem

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KARARNAMESİ İMZALANDI

Iğdır Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kararnamesi dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi.

Iğdır Üniversitesinin bünyesinde kurulan birçok fakülte ve yüksek okula bir yenisi daha eklendi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diş Hekimliği Fakültesi kararnamesi imzalanarak yürürlüğe girmiş oldu.

Iğdırlı İş İnsanı KEYMEN İlaç Firması Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz yaklaşık bir ay önce Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın Diş Hekimliği Fakültesinin kurulması için yaptığı talebi takip etmeye başladığını belirtmişti.  Covid-19 aşısını Çin’den ülkemize getiren firmanın sahibi ve aşıların Faz 3 çalışmalarını yürüten KEYMEN firması yönetim kurulu başkanı Cantürk Alagöz’e Diş Hekimliği fakültesinin kurulmasında verdiği destekten ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Diş Hekimliği Fakültesinin kurulumunda da destek olacaklarını belirten Alagöz, “bu başlangıç Iğdır Üniversitesi Araştırma hastanesi ile devam eder” dedi.  

Yapılan her iş bir ekip işidir. Güç birliği olunca işler daha kolay halledilir. Bu sebepten ötürü Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’a, Iğdır sevdalısı olarak sorumluluk hissedip destek olan Cantürk  Alagöz’e,  Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’a katkılarından ötürü Iğdır halkı adına teşekkür ederiz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.