Ak Parti İl Teşkilatı köyleri geziyor

Tarih : 2021-02-10 / Kategori : Siyaset

Ak Parti İl Teşkilatı köyleri geziyor

AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, ve Ak Parti Teşkilatı ile birlikte Iğdır merkez,  ilçeleri ve köyleri ziyaret ederek, köy muhtarları ve köylülerden sorun ve sıkıntıları yerinde dinliyor.
AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Bizler iktidar olarak Iğdır’a hak ettiği hizmetleri getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Ayaz, Sadece kentte yaşayan değil köyde yaşayan vatandaşımızın ayağına gelmek bizim için büyük bir şereftir”  Halkın hizmetkârları olarak tüm AK Partililer belde, köy, mahalle demeden geziyor ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onların sorunlarına çözüm bularak, büyük gurur duyuyoruz. Çünkü biz Allah rızası için çalışan, hizmet eden bir anlayışa sahibiz” şeklinde konuştu.

TUZLUCA İLÇESİNDEN  ZİYARET
         AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Tuzluca İlçe Başkanımız, ilçe yönetimi, tuzluca delegelerimiz ve halkımız hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bu ziyaretleri bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 
ENGİNALAN KÖYÜNE ZİYARET 
AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, il yönetim kurulu  ile Enginalan köyü ziyaret etti. Ak Parti İl Başkanı Ayaz, Köyümüzün sakinleri ile samimi sohbet ortamı oluşturduk. Gösterdikleri samimi sohbetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Iğdırımıza  hizmet etmek, bizim en büyük samimiyetimiz olacaktır.”dedi.
Ayaz, Enginalan köyü ziyaretimizde Köyün merkezinde, hane sahiplerinden Kasım Demirel beyin kurban kesmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. ALLAH kabul etsin.”şeklinde konuştu.
KARAKUYU KÖYÜNE ZİYARET
AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, ve Ak Parti Teşkilatı ile birlikte Karakuyu  köyünü ziyaret etti. Köy sakinleri ile samimi sohbet ortamı oluştu. AK Parti Iğdır İl Başkanı Ayaz, Gösterdikleri samimi sohbetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız Hep Birlikte TÜRKİYE olacağız. Daha güzel yarınlar için, durmak yok yola devam.”dedi.
YAYCI KÖYÜNE ZİYARET
AK Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Yönetim kurulu  ile birlikte Yaycı köyünü ziyaret ettik. Köy  sakinleri ile samimi sohbet ortamı oluşturdu. Gösterdikleri samimi sohbetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız Hep Birlikte TÜRKİYE olacağız. Daha güzel yarınlar için, durmak yok yola devam sözünü bir kez daha tekrarladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.