Cihat Sayım’ın ailesine ziyaret

Tarih : 2021-02-19 / Kategori : Genel Haber

Cihat Sayım’ın ailesine ziyaret

           Vali  H. Engin Sarıibrahim’in eşi Hatice Sarıibrahim, 1997 yılında Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit düşen Cihat Sayım’ın ailesini ziyaret  etti.
          Şehit ailemiz ile bir süre sohbet ederek onların sorun ve taleplerini de dinleyen hanımefendi, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, “Şehitlerimizin emaneti olan kıymetli ailelerimizin her daim yanında olmak, onların her türlü sıkıntısına ortak olmak bizlerin vefa borcudur.  Bizler bugün bu coğrafyada, bu bayrağın gölgesinde birlik ve beraberlik içersinde huzur içerisinde yaşıyorsak  şehitlerimizin sayesinde yaşıyoruz. Devletimiz, şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya ve onların aziz hatıralarını yaşatmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.
 

       Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Güven ile Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Akdeniz’in de hanımefendiye eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden şehit ailemiz, hanımefendiye teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası