IĞDIR İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİ VE SÜT ÜRETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Tarih : 2021-02-26 / Kategori : Genel Haber

IĞDIR İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ HAYVAN  YETİŞTİRİCİLERİ VE SÜT ÜRETİCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

         Hayvan yetiştiricilerimizin hal hatırını sormak mevcut durumlarını yerinde görmek ve sorunlarını dinleyerek gereken girişimleri yapmak için İl Müdürü Özkan YOLCU Merkez ve köylerdeki işletmeleri ziyaret ediyor.
           Bu amaçla İlimiz Merkez Yaycı köyü, Karakoyunlu İlçesi Şiracı ve Taşburun köylerindeki büyükbaş hayvan işletmelerini ziyaret edilerek yetiştiricilerimizin dertleri dinledi. 
 

Özellikle süt fiyatları konusunda mağduriyetlerini dile getiren üreticilerimiz fiyatların günümüz şartlarına uygun hale getirilmesini yoksa bu şartlarda süt sığırcılığını sürdüremeyeceklerini dile getirdiler.
            Konu ile ilgili olarak girişimlerde bulunan İl Müdürü Özkan YOLCU; “Sorunlarınızı dinlemek ve çareler bulmak için sizleri ziyaret ediyoruz.  Süt alımı yapan firmaların ve süt üretimi yapan çiftçilerimizin katılımı ile bir toplantı tertipliyoruz. O toplantıda sorunlarımızın üstesinden geleceğimize inanıyorum. Hammaddesi tamamen süt olan mandıralarımız da süt üreticilerimizin zarar etmesini ve üretimden vazgeçmelerini istemezler. İnşallah sorunları çözüme kavuşturarak hem mandıralarımızı hem de süt üreticilerimizi memnun edecek bir sonuç çıkarırız” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.