EN ÇOK ATATÜRK İMZALI MASKE TERCİH EDİLİYOR

Tarih : 2021-02-27 / Kategori : Sağlık

EN ÇOK ATATÜRK İMZALI MASKE TERCİH EDİLİYOR

Iğdırlı iş insanı Bülent Tanrıverdi ürettiği maskelere Atatürk imzası ve Türkiye logosu baskısı yaptı ve en çok tercih edilen maskeler olduğunu açıkladı.

Pandemi ile birlikte maske ihtiyacına cevap vermek için tekstil fabrikasında yeni yatırımlar yapan ve hijyen kurullarına uygun ve Sağlık Bakanlığı onaylı 4 kat, iki tat koruma sağlayan maske üretimine başladı ve ürettiği maskelerine müşterilerinin talebine göre firma markası baskısı da uygulayarak pazarda önemli bir yere sahip olduklarını açıkladı.  

Iğdırlı iş insanı ve İSTAD üyesi Bülent Tanrıverdi, Ersun Firması olarak yaptıkları üretimle alakalı şöyle dedi; “Pandemi sürecinde ülkemiz genelinde maske sıkıntısı yaşandığından tekstil firmamızda yeni yatırımlar yaparak yeni nesil makinalarla sağlık bakanlığı standartlarına uygun TSE belgeli ve 4 katlı iki kat koruma sağlayan maskelerimizle ülkemiz genelinde ciddi bir pazar ağına sahip olduk. Ençokta Atatürk imzalı ve Türkiye logolu maskelerimiz tercih edilmektedir. Bunun yanında firmalarımızın talebine göre üretim yapmakta ve firma isimleri maskelerde kullanılmaktadır. Yurtiçi ve yurt dışı pazarımız her geçen gün genişliyor.” Dedi.

İş insanı Iğdırlı hemşerimiz Bülent Tanrıverdi’ye başarılı çalışmalar dileriz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası