GÜRŞAN TEKSTİL’E NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2021-02-27 / Kategori : Genel Haber

GÜRŞAN TEKSTİL’E NEZAKET ZİYARETİ

Yaklaşık 5 yıl önce Iğdır’da yaptığı yatırım ile bir ilki başaran Gürşan Tekstil firmasının sahibi Murat Bekem’i Gazetemiz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş, Melekli Beldesi Eski Belediye başkanı Ali Varol ve Odalar Birliği Başkanı Özer Ertekin nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Gürşan Tekstil firmasının sahibi  Murat Bekem 5 yıl önce yaptığı yatırımları anlattı ve zor şartlarda bugünlere geldiklerini anlattı.

Murat Bekem yaptığı açıklamada; “5 yıl önce yaptığımız yatırımlar bölgemiz açısından önemli yatırımlardı. Tekstil sektöründe hiç çalışmamış insanları bünyemizde eğiterek ustalaştırdık. Bugün irili ufaklı birçok tekstil firması faaliyet göstermektedir. Sanırım firmaların tamamı birtakım sıkıntılar içerisindedirler. Bizim firmamızda şu anda 300 civarında personel çalışmaktadır. Hatta işçi sıkıntısı da yaşamaktayız. Firmamız birçok ünlü markalara üretim yapmaktadır. Ancak dediğim gibi birtakım sıkıntılar var ve ilgili makamlara bu sıkıntılarımızı sürekli olarak iletiyoruz. 300 kişi küçümsenmeyecek bir rakamdır. Böylesi işletmelerin devam ettirilmesi şarttır. Sorunlarının giderilmesi gerekmektedir. Çünkü ülkemizde işsizlik sorunu ciddi rakamlara ulaşmış durumdadır. Ağrı ilinde yapılan Tekstil kent büyük markaların Ağrı’ya gelmesine vesile oldu. Iğdır’da da benzeri altyapıların oluşturulması gerekmektedir.” Dedi.

Gürşan Tekstil Firmasının Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekem’e gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü teşekkür eder, başarılı çalışmalar dileriz.  

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.